Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 568
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

La Duster dec 2022 microfonul se afla deasupra parasolarului  , chiar daca in manual scrie ca e la oglinda ,la oglinda a ramas doar senzorul de temperatura .

Ai mare grijă  cu MN4, nu există ceva aşa simplu ca totalcommader, Recomandarea este să mergi la cineva cunoscut ( sau măcar de încredere ) adică să stie ce are de făcut,... Vorbim de linux, sw 9

@foxbat@MephystoEscobar Da au aparut cele de la iGO Navteq HERE 2021.Q2 si respectam regulamentul. Informatii mai multe in privat.  

Posted Images

Îl înlocuiești cu ceva superior nu echivalent, adică cu așa ceva.

iGO2014 ? NNG nu face hărți doar prelucrează datele primite de la cei care fac hărți (Here(navteq) sau Teleatlas) și le împachetează în formatul propriu cu o întârziere de aproape 1 an.

Cam toate unitățile "noi" vândute pe net sub 200euro au fost refuzate la montaj din diverse motive.

Și apropo de luat de pe net nou sau sh:

Am avut un dusterist cu medianav luat de la baieți, hartă full EU (evident clonată), toate bune și frumoase dar bluetooth-ul era de formă se împerechea dar nu merge conexiunea audio de nicio culoare.

S-a dus la reprezentață pentru un test de medianav (via CLiP): ăia nu domle, e de la soft facem update la soft. Îi fac update la soft și rămâne cu butonul de acord gri = licențe varză.

În final ajuns la vânzător care printr-un "inginer de la uzina" i l-a reparat evident tot prim prima metodă.

Concluzia? o trageți singuri.

Editat de t0rquemada
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

E normal să te ducă în bălării dacă hărțile nu sunt la zi, orice gps face asta.

Acum vrei să storci tot din el (clar menavrus) sau îl vinzi și îți iei altceva ,nu urli că e "nașpa" pentru că ție nu-ți place.

Senzorii de parcare din fabrică(cei cu buton) au cablajul inclus în cablajul mașinii, singurele piese separate fiind butonul, difuzorul, centrala și cablajul de pe bară cu cei 3(4 la Logan II) senzori - în condițiile în care uzi/plini de noroi detectează o frunză de la 1m, eu sunt super mulțumit.

Hartile nu trebuie sa fie la zi pentru o adresa care nu s-a schimbat in mai bine de 10 ani, trebuie doar sa le cumperi de la unii care isi fac treaba serios. Au fost multe situatii in care fie nu au fost date, fie m-a dus in balarii cu adrese vechi chiar de inainte de '89 setate. Au mers pe principiul "lasa ca merge si asa" si au cumparat ieftin ca sa primeasca cine stie ce VP bonus de cateva milioane pentru economia facuta corporatiei. Nu am mai fost curios in ultimele luni, dar am verificat in paralel de cateva ori cu google maps pe telefon si aia au adresele corecte de obicei. Poate au luat hartile de la Apple :) Pe de alta parte, sa vinzi update-uri vechi de aproape un an la niste harti cu erori cu 129 euro nu e tocmai ieftin. Incepe sa arate ca piata imprimantelor unde te costa cartusele aproape (uneori mai mult) decat device-ul.

Avantajul forumurilor este ca oricine poate sa "urle" orice, iar atunci cand ai si argumente suna chiar bine. Eu doar am facut o comparatie cu multe alte sisteme asemanatoare, care nici alea nu sunt lipsite de bug-uri, dar parca nici unul nu avea atatea, iar streaming-ul bluetooth atat cu android cat si cu ios mergea impecabil.

Menavrus momentan e in turca, o limba care ma sare rau.

Senzorii de parcare la 200 euro sunt aberant de scumpi indiferent cu ce ii compari. Nu mai zic ca la unele masini vin in serie (fata+spate) la anumite echipari pe masini comparabile la pret pe un alt continent (aici nu am destule informatii inca). E normal sa mearga si usor murdari pentru ca lucreaza cu ultrasunete.

Link spre post

Îl înlocuiești cu ceva superior nu echivalent, adică cu așa ceva.

iGO2014 ? NNG nu face hărți doar prelucrează datele primite de la cei care fac hărți (Here(navteq) sau Teleatlas) și le împachetează în formatul propriu cu o întârziere de aproape 1 an.

Cam toate unitățile "noi" vândute pe net sub 200euro au fost refuzate la montaj din diverse motive.

Am avut un dusterist cu medianav luat de la baieți, hartă full EU (evident clonată), toate bune și frumoase dar bluetooth-ul era de formă se împerechea dar nu merge conexiunea audio de nicio culoare.

S-a dus la reprezentață pentru un test de medianav (via CLiP): ăia nu domle, e de la soft facem update la soft. Îi fac update la soft și rămâne cu butonul de acord gri = licențe varză.

În final ajuns la vânzător care printr-un "inginer de la uzina" i l-a reparat evident tot prim prima metodă.

avea un prieten pe un BMW asa ceva si mi s-a parut un gunoi.

sincer intre ce avea el si media nav eu prefer media nav-ul

Link spre post

Ai vazut de ce te-am intrebat eu daca se pot face update la harti (altfel decat prin site). Ca si mie mi-a fost teama ca mi-l blocheaza.

In rest, eu sunt multumit de el... nu ma incurca la Bluetooth, merge muzica si de pe stick si de pe telefon (prin bluetooth)...

Link spre post

Menavrus e în engleză, aveți link în postul 2 de pe celălalt topic medianav. Cei din turcia, algeria și columbia sunt dealeri.

Pentru ROmânia, hărțile bazate pe navteq: 2011(apărute în 2012),2012(apărute în 2013) și parțial 2013(apărute în 2014) nu au acoperire 100%. 2013Q4 avea abia 98%.

De la 2014Q2(apărute în 2015) ai acoperire 100% pentru RO.

Mă repet senzorii originali de parcare au firele în cablajul mașinii, deci 25m de cablu în plus + manoperă și îi poți comanda fără RVLV(CCSL) ceea ce la X52 nu se poate(400euro pachetul).

Senzorii de parcare față, activi doar sub 30km/h(da, sunt dependenți de viteza mașinii) sunt vreo 120euro(n-am momentan prețul actualizat)

RVLV(CCSL)= regulator viteză/limitator de viteză (cruise control /speed limiter)

X52= familia Logan II

@danielcojocar: Probabil al tău e dintr-o sursă sigură(demontat), caz în care via toolbox poți vedea ce și cum.(a fost înregistrat sau nu) La exemplul dat de mine s-a umblat cu update la sistem nu la hărți, dar fiind configurat de ochii lumii s-a blocat.

Editat de t0rquemada
Link spre post
  • Mak changed the title to Medianav radio dab
  • Mak pinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...