Sari la conținut

Postări Recomandate

Astia de la Medianav sunt cel putin nesimtiti cu preturile la harti updatate acum aproape un an. Cand am facut update-ul gratuit tot harti vechi erau disponibile, iar prin iulie sau august 2014, cand eram gata sa platesc, pentru ca plecam pe drumul nou la greci, ei aveau la vanzare Q2 2013. Daca mai pui la socoteala si erorile cand vine vorba de adrese vechi in Bucuresti ..., sunt chiar varza. Chiar nu reuseste nimeni sa sparga sistemul asta ca sa putem folosi un furnizor de harti care chiar se ocupa sa fie la zi cu informatiile? Faptul ca muzica se intrerupe atunci cand conectezi sursa la medianav prin bluetooth, este clar o alta eroare neadresata, de producator. Am folosit cel putin 10-12 masini diferite la care nu era nici o problema cu conexiunea bluetooth pe muzica, deci se poate!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 568
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

La Duster dec 2022 microfonul se afla deasupra parasolarului  , chiar daca in manual scrie ca e la oglinda ,la oglinda a ramas doar senzorul de temperatura .

Ai mare grijă  cu MN4, nu există ceva aşa simplu ca totalcommader, Recomandarea este să mergi la cineva cunoscut ( sau măcar de încredere ) adică să stie ce are de făcut,... Vorbim de linux, sw 9

@foxbat@MephystoEscobar Da au aparut cele de la iGO Navteq HERE 2021.Q2 si respectam regulamentul. Informatii mai multe in privat.  

Posted Images

Filtrează e mult spus.

Toate datele prezente pe CAN și prezintă inters pentru aplicațiile de pe Medianav vor ajunge și la el.

temperatura ext, consum benzină, frânare ,accelarare, comenzile la AC-auto*, diverse raportate de BCM(UCH)**, linii de ghidaj dinamice la RVC***

*la mașinile cu AC auto (cum e Logan II SL10) pot apare simbolurile aferente pe ecran:

**te avertizează de portbagaj deschis dacă cuplezi marșarierul.

***ai senzor de poziție al volanului, iar la cuplarea marșarierului, peste imaginea de la RVC(camera) liniile de ghidaj se mișcă în funcție de poziția volanului.

Hopa, parcă nu mai e așa de limitat medianav-ul...

@77dan: Ești liber să încerci.

Hărțile actuale scoase de nng 2014Q2(noiembrie2014) sunt bazate pe datele furnizate de here(navteq) în decembrie 2013.

Te referi la streamingul media via bluetooth? Nu e de la medianav (4.0.3 a remediat problema), în general problema e de la android, iphone s-a rezolvat.

Editat de t0rquemada
Link spre post

Filtrează e mult spus.

Toate datele prezente pe CAN și prezintă inters pentru aplicațiile de pe Medianav vor ajunge și la el.

temperatura ext, consum benzină, frânare ,accelarare, comenzile la AC-auto*, diverse raportate de BCM(UCH)**, linii de ghidaj dinamice la RVC***

Atunci cu ce e diferit de can-ul masinii? Viteza datelor? Sau doar sa faca o separatie pentru a proteja can-ul principal?

Cred ca o interfata din asta nu ar fi asa greu de facut daca am sti niste specificatii mai exacte...

Eu am inceput sa-mi fac alarma pe can, si am decodat o parte din pachetele care circula pe el, cel putin ce ma intereseaza pt alarma

Link spre post
Fără menavrus în navi nativ poți folosi doar hărțile oficiale actualmente Here(fost navteq) 2014Q2.

Cu menavrus în navi nativ poți folosi aproape orice hartă în format .fbl și .hnr, fișiere adiționale .fpa, fda, .fsp, poi-uri și evident speedcam, fiind limitat doar de dimensiunea partiției 4

Momentan ultimele hărți sunt here 2014Q2, dar sunt așteptate 2014Q3.

Si cum putem "pune" noi aceste Here q2 din 2014? Tot fara menavrus.

Link spre post
Astia de la Medianav sunt cel putin nesimtiti cu preturile la harti updatate acum aproape un an. Cand am facut update-ul gratuit tot harti vechi erau disponibile, iar prin iulie sau august 2014, cand eram gata sa platesc, pentru ca plecam pe drumul nou la greci, ei aveau la vanzare Q2 2013. Daca mai pui la socoteala si erorile cand vine vorba de adrese vechi in Bucuresti ..., sunt chiar varza. Chiar nu reuseste nimeni sa sparga sistemul asta ca sa putem folosi un furnizor de harti care chiar se ocupa sa fie la zi cu informatiile? Faptul ca muzica se intrerupe atunci cand conectezi sursa la medianav prin bluetooth, este clar o alta eroare neadresata, de producator. Am folosit cel putin 10-12 masini diferite la care nu era nici o problema cu conexiunea bluetooth pe muzica, deci se poate!

În sfârșit cineva care pune punctul pe i.

Sent from my Nexus 4

Link spre post

@stefanudrea: Fără menavrus, le cumperi.

@77dan: Te-a obligat Dacia să cumperi mașina cu Medianav? Nu cred, în plus ai avut aproape 1 an* în care te puteai informa despre avantajele și dezavantajele unității.

*Medianav s-a lansat în iunie 2012 cu Lodgy apoi Dokker și Logan II iar în septembrie 2013 Duster ph2.

Link spre post
@stefanudrea: Fără menavrus, le cumperi.

@77dan: Te-a obligat Dacia să cumperi mașina cu Medianav? Nu cred, în plus ai avut aproape 1 an* în care te puteai informa despre avantajele și dezavantajele unității.

*Medianav s-a lansat în iunie 2012 cu Lodgy apoi Dokker și Logan II iar în septembrie 2013 Duster ph2.

Am inteles. Mai bine decat sa ma cocosez cu update-urile oficiale!

Link spre post

Aici pică faza cu nu știu, nu mă pricep, nu cunosc istoria ta deci:

Dacă mașina a venit cu medianav, aveai 90 de la primul fix gps pentru a actualiza hărțile gratuit o singura dată la cele mai noi versiuni.

Zici de 2012Q2, alea sunt hărțile la care am avut eu dreptul la prima actualizare(mașina a venit în decembrie 2012 cu hărți 2011Q2 !) din martie 2013.

Pai... masina n-a venit cu Medianav... l-am achizitionat ulterior de la cineva care nu la dat jos de pe o masina ;) si... nu cred ca e valabila chestiunea cu actualizare. Sincer sa fiu, nici n-am incercat ca mi-a fost ca il blocheaza definitiv (nefiind achizitionat cu stiinta retelei).

Deci... merge faza cu nu stiu... nu ma pricep... etc.

Link spre post
  • Mak changed the title to Medianav radio dab
  • Mak pinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...