Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 568
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

La Duster dec 2022 microfonul se afla deasupra parasolarului  , chiar daca in manual scrie ca e la oglinda ,la oglinda a ramas doar senzorul de temperatura .

Ai mare grijă  cu MN4, nu există ceva aşa simplu ca totalcommader, Recomandarea este să mergi la cineva cunoscut ( sau măcar de încredere ) adică să stie ce are de făcut,... Vorbim de linux, sw 9

@foxbat@MephystoEscobar Da au aparut cele de la iGO Navteq HERE 2021.Q2 si respectam regulamentul. Informatii mai multe in privat.  

Posted Images

Se întrerupe din când în când, pe de o parte (și am testat cam toate device urile actuale), iar pe de alta parte, eu țin oarecum telefonul la drum deschis în aplicația safe drive care nu ma lasă să butonez ecranul.

Sent from my Nexus 4

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cam orice este online si incerci sa asculti cat timp esti in miscare o sa mearga cu intreruperi. Dar pe alta parte un player complet de masina iti poate oferi mult mai multe posibilitati si functii care pot fi utile in masina. Dar pe de alta parte atrag mai repede pe cei care au obiceiul sa imprumute de prin masinile altora.

Eu unu prefer un player cat mai simplu care sa nu atraga atentia.

Link spre post

@dr_dumi tind sa-i dau foarte mare dreptate colegului @danielcojocar , mai ales cand mergi o zi intreaga prin Bucuresti cu traficul salbatic de aici... numai de stat cu ochii in display nu-ti mai arde; iar la drum lung am constatat ca nici sistemul audio nu-l folosesc decat dat incet in surdina pt ca prefer sa aud CB-ul sa stiu ce-i pe drum; plus de asta la drumuri lungi volumul ridicat deranjaza pe cei care mai sunt in masina

Ceea ce vrei tu de fapt se rezolva cu medi@skin (mai putin faza cu netul, dar avand in vedere ca pe device este windows CE, eu personal ma abtin la maxim sa scot asa ceva in internet - de putut se poate, exista optiune in control panelul din windowsul ala sa-i faci un "dialup connection" printr-un stick 3g detectat ca modem serial)

Medi@skin ofera toate functiile pe care le vrei tu (vreo doua sisteme de navigatie, mi se pare ca poti pune si tomtom/navigon pe el, player video si audio + alte programe care iti merg pe winCE)

Link spre post
  • Mak changed the title to Medianav radio dab
  • Mak pinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...