Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 568
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

La Duster dec 2022 microfonul se afla deasupra parasolarului  , chiar daca in manual scrie ca e la oglinda ,la oglinda a ramas doar senzorul de temperatura .

Ai mare grijă  cu MN4, nu există ceva aşa simplu ca totalcommader, Recomandarea este să mergi la cineva cunoscut ( sau măcar de încredere ) adică să stie ce are de făcut,... Vorbim de linux, sw 9

@foxbat@MephystoEscobar Da au aparut cele de la iGO Navteq HERE 2021.Q2 si respectam regulamentul. Informatii mai multe in privat.  

Posted Images

Tocmai pentru că e Dacia ai beneficii, nu numai limitări - hărțile sunt mai ieftine.

Exact ce spuneam: când vrei să cumperi ceva te informezi - voi ăștia (în sensul bun) cu Duster ph2 aveți avantajul că au fost alții cobai pentru voi, iar informații despre Medianav se găsesc(găseau și în decembrei 2013) peste tot trebuie doar să (știi unde să) cauți pe google.

E normal să te ducă în bălării dacă hărțile nu sunt la zi, orice gps face asta.

Acum vrei să storci tot din el (clar menavrus) sau îl vinzi și îți iei altceva ,nu urli că e "nașpa" pentru că ție nu-ți place.

Senzorii de parcare din fabrică(cei cu buton) au cablajul inclus în cablajul mașinii, singurele piese separate fiind butonul, difuzorul, centrala și cablajul de pe bară cu cei 3(4 la Logan II) senzori - în condițiile în care uzi/plini de noroi detectează o frunză de la 1m, eu sunt super mulțumit.

@Capone: Cel puțin pe Logan II ,Medianavul sună mai bine, cu același piesă în format .mp3, pe aceleași boxe, cei drept medianvul are și arkamys

Editat de t0rquemada
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mie personal imi place MediaNav. Este LG, deci korean, fiind singura chestie care ma deranjeaza :P. Faptul ca pe Dacia, in europa, are functii inactive(blocate), nu ma deranjeaza (nu m-ar deranja, ca nu am MediaNav, dar de dragul discutiei), mai ales ca am vazut pe modelel de Brazilia, ca se pot activa cu ceva sapaturi si incercari. Daca nu aveam parrot ul pe masina, as fi schimbat RCD normal, pe un MediaNav, mai ales pentru intrarea video.

Pretul unei unitati similare, este mai mare aftermarket si nu e neaparat mai potenta decat MediaNav.

Link spre post

Va rog nu-mi spuneti ca daca l-am luat moca, e ok sa imi spuna sa fac stanga si sa mai merg 800 m, cand adresa era la 200 m la dreapta din intersectia de la Piata Sudului pe o strada unde nu s-au mai schimbat numere de foarte multi ani! Nu, nu e singurul exemplu.

Si-acum... te-ntreb eu... ca presupun ca atata cunosti?

Ai vazut cumva cum ca Dacia ar fi creator/producator de harti pt GPS?

Acea firma care produce medianav-ul (aparatul in sine) este cumva vre-un producator de softuri GPS si/sau garti pentru GPS?

Nu-ti pui problema ca acele persoane care au creat hartile pt GPS si-au facut treaba de mantuiala?

N-ai intalnit probleme de acest gen pe toate GPS-urile utilizate (fie IGo, fie Garmin, fie etc.)

Incearca sa nu faci comparatie cu exactitatea hartiolr din EU... sau dac-o faci, incearca sa vezi cat e de exacta harta din Medianav si pe Germania (de ex.)

Sa-ti zic o chestiune ciudata care-am vazut-o pe hartile din Ro... pe diverse softuri de GPS:

IGo, harta 2014 n-are toata autostrada Sibiu Deva cu toate ca in 2013 (cand a fost facuta harta existau cel putin cateva tronsoane), Are doar centura Sibiu si tronsonul Simeria-Deva.

IGo, harta 2013 n-are autostrada Bucuresti Ploiesti dar are tronsonul Simeria-Deva.

Medianav-ul, harta 2012Q2, are Bucuresti-Ploiesti dar Sibiu Deva = 0.

Etc... putem continua la nesfarsit... dar toate aste sunt legate de cei care creaza hartile. Si... sunt ferm convins ca nu fiecare producator de soft pt GPS isi creaza propria harta ci... sunt 1 sau 2 si restu preiau.

Asa ca... din punctul meu de vedere, mi se par justificate intrebari ca cele mentionate de tine... caci, din toate punctele de vedere, orice om are obligatia de a se informa despre un produs atunci cand il cumpara iar, dupa ce il cumpara, are obligatia sa se informeze cum se utilizeaza acel produs.

Si... raspuns la chestiunea co obligatul, achizitionatul, cadoul MediaNav... tocmai pentru ca l-ai primit gratis, daca nu esti multumit de el... poti sa-l schimbi cu altul mai bun (si pe asta sa-l vinzi sa-ti mai recuperezi din bani).

Link spre post

Si-acum... te-ntreb eu... ca presupun ca atata cunosti?

Ai vazut cumva cum ca Dacia ar fi creator/producator de harti pt GPS?

Acea firma care produce medianav-ul (aparatul in sine) este cumva vre-un producator de softuri GPS si/sau garti pentru GPS?

Nu-ti pui problema ca acele persoane care au creat hartile pt GPS si-au facut treaba de mantuiala?

N-ai intalnit probleme de acest gen pe toate GPS-urile utilizate (fie IGo, fie Garmin, fie etc.)

Incearca sa nu faci comparatie cu exactitatea hartiolr din EU... sau dac-o faci, incearca sa vezi cat e de exacta harta din Medianav si pe Germania (de ex.)

Sa-ti zic o chestiune ciudata care-am vazut-o pe hartile din Ro... pe diverse softuri de GPS:

IGo, harta 2014 n-are toata autostrada Sibiu Deva cu toate ca in 2013 (cand a fost facuta harta existau cel putin cateva tronsoane), Are doar centura Sibiu si tronsonul Simeria-Deva.

IGo, harta 2013 n-are autostrada Bucuresti Ploiesti dar are tronsonul Simeria-Deva.

Medianav-ul, harta 2012Q2, are Bucuresti-Ploiesti dar Sibiu Deva = 0.

Etc... putem continua la nesfarsit... dar toate aste sunt legate de cei care creaza hartile. Si... sunt ferm convins ca nu fiecare producator de soft pt GPS isi creaza propria harta ci... sunt 1 sau 2 si restu preiau.

Asa ca... din punctul meu de vedere, mi se par justificate intrebari ca cele mentionate de tine... caci, din toate punctele de vedere, orice om are obligatia de a se informa despre un produs atunci cand il cumpara iar, dupa ce il cumpara, are obligatia sa se informeze cum se utilizeaza acel produs.

Si... raspuns la chestiunea co obligatul, achizitionatul, cadoul MediaNav... tocmai pentru ca l-ai primit gratis, daca nu esti multumit de el... poti sa-l schimbi cu altul mai bun (si pe asta sa-l vinzi sa-ti mai recuperezi din bani).

IGO 2014 nu are nici in Sibiu harti actualizate, sunt anumite strazi care acum au sens unic si au un an cred cine e din sibiu poate sa confirme.
Link spre post
  • Mak changed the title to Medianav radio dab
  • Mak pinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...