Sari la conținut

Postări Recomandate

Am reusit cu chiu cu vai sa ii fac o poza. E dreptunghiular, cam 1,5 cm lung pe 1cm gros. Are o grila ca de hartie asa, si din ce mi-a spus omul e "de clio". La fel de bune s-ar putea sa fie de symbol.

L -am luat de pe okazii.ro, de la cineva din zina mioveni-ului.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 666
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

@SCM apoi dupa verificarea hardware si achizitionarea multiplexorului trebuie activata temperatura exterioara (C) si DrivingECo2 din Micom si\sau un program de diagnoza. Pentru ambele se pot gasi dest

Din ciclul dacă eu nu am văzut nu există, o informare oficială la lansarea 1.0.13.2 - Un appareil ULC4 a des problèmes de lecture de fichiers audio sur des clés USB. Ce n'était pas le cas sur ULC

Am completat ca pe langa verificare si acel multiplexor  mai trebuie si activarea functiilor din MICOM si/sau diagnoza (fara de care colegul  achizitioneaza degeaba acel multiplexor). Am scris destul

Posted Images

Pot trage concluzia ca daca masina este echipata cu MediaNav, macar harta Romaniei este inclusa? Ca restul Europei presupun ca trebuie achizitionat separat, nu?

LE: legat de USB stick, doar ce am cumparat eu unul, are cativa cm lungime, cred ca este ideal pt MediaNav, atata tot ca este alb si nu negru. Il voi folosi impreuna cu un card de 8 giga sa fie acolo.

http://www.pcgarage.ro/cititoare-carduri/goodram/microsd-sdhc-sdxc-usb-20/

Editat de dr_dumi
Link spre post

Medianav-ul meu a venit cu harta Romaniei si ,,bonus" harta Bulgariei. Surprinzator este ca pentru Bulgaria am si fisierul cu alertele (banuiesc ca este vorba de speedcam-uri) iar pentru Romania nu exista acest fisier. Hartile sunt actualizate cu cele noi aparute in aprilie 2014.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...