Sari la conținut

Postări Recomandate

Acum 4 ore, t0rquemada a spus:

Cum mașina e 2014, deci Medianav gen 1 alte informații prezentate sunt incorecte (inutile)

Am completat ca pe langa verificare si acel multiplexor  mai trebuie si activarea functiilor din MICOM si/sau diagnoza (fara de care colegul  achizitioneaza degeaba acel multiplexor). Am scris destul de clar ca "Pentru ambele se pot gasi destule informatii". Metodele sunt tratate in detaliu in mai multe locuri si pentru diferite cazuri. 

Informatiile (date in partea a doua a postului)  de pe masina mea (la care am spus ca nu ma intereseaza acestea) au fost pentru exemplificare si nu sunt incorecte si nici nu le consider inutile tinand cont de scopul unui forum (poate colegul @SCM nici nu doreste\poate sa faca asta ori sa considere ca nu are nevoie de aceste lucruri in conditiile date, fiind prea mare cheltuiala si bataie de cap).

Multumim  @Neek  pentru exemplificarea detaliata Micom la diferite versiuni de Medianav.

PS: si pentru Medianav gen1 procedura e aceeasi (desigur cu fisierul corespunzator, captura mea e doar din Demo)

Duster1.png

Editat de Gil26
  • Like 1
  • Trist 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 666
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

@SCM apoi dupa verificarea hardware si achizitionarea multiplexorului trebuie activata temperatura exterioara (C) si DrivingECo2 din Micom si\sau un program de diagnoza. Pentru ambele se pot gasi dest

Din ciclul dacă eu nu am văzut nu există, o informare oficială la lansarea 1.0.13.2 - Un appareil ULC4 a des problèmes de lecture de fichiers audio sur des clés USB. Ce n'était pas le cas sur ULC

Am completat ca pe langa verificare si acel multiplexor  mai trebuie si activarea functiilor din MICOM si/sau diagnoza (fara de care colegul  achizitioneaza degeaba acel multiplexor). Am scris destul

Posted Images

  • 1 year later...

Buna ziua. Am citit pe forum despre montarea multiplexorului pentru obtinerea informațiilor suplimentare pe medianav - temp, eco2, info 4x4. 

Din ce am vazut la o postarea unui utilizator (bbm) care a montat multiplexorul pe un ph2, nu ii afiseaza si info4x4. 

Am un duster ph2 fabricatie martie 2017, am activat functiile respective si deocamdata afiseaza la info 4x4 doar pozitionarea fata de nord, dar presupun ca informatia asta e obtinuta din antena gps. 

Intrebare...se mai poate instala ceva pe langa acel multiplexor pentru afisarea inclinatiei? Si daca da...este disponibil acel produs?

Întrucât pe site-urile de profil am gasit multiplexoare la diferite preturi si toate semanau cu ce ati postat ca fiind de origine in cele doua poze (stg), imi puteti spune de unde pot achiziționa aceasta piese (de origine)

Va multumesc  anticipat!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ce model ai?an fabr.?

Am eu,l.am avut pe model 2016.Ce vrei tu cu inclinarea nu o sa ti mearga..100 la 100..detalii la colegul @t0rquemada

Nu se instaleaza altceva in afara de acel multiplexor.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Care partea a 2a ? Achiziționezi doar ce se vede în partea stângă a imaginii de mai jos, iar dacă vânzătorul îți spune că nu merge 4x4info decât pe Duster ph3 sigur știe mai bine. Faptul că arată busola în 4x4info e normal, informația vine din gps, dar roll și pitch vin din ABS deci rămân inactive.

 

Am scris destul de clar

 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Da. Am inteles ca pe modelul.meu nu se poate afisa info 4x4. In finalul postarii m-am referit la multiplexor...daca ma poate ajuta cineva cu o îndrumare catre o persoana care vinde varianta buna a piesei pt afisarea celorlalte date (temp ext, eco2) intrucat pe olx si alte siteuri sunt multe piese de acest gen, la diferite.preturi si care seamana cu piesa de origine pe care ai postat-o alaturi de cea contrafăcută 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...