Sari la conținut

Postări Recomandate

Eu stiam ca de prin 2012 a fost sistat Waze pe WinCE, si oricum doar pentru ARM parca fusese lansata. Oricum, tinand cont de hardware-ul din MediaNav (ceva mai ok pe Evo, dar nici cu 512MB nu e prea mare diferenta) si daca ar exista un build oficial de Waze pentru WinCE arhitectura MIPS nu prea ar merge.

Pentru cei ce doresc neaparat Waze (sau orice aplicatie Android) pe MediaNav solutia cea mai ok ar fi o alta unitate (de la chinezi) ce ruleaza Android si e direct fit/direct replacement pentru MediaNav, precum

https://www.aliexpress.com/item/Android-5-1-1-Quad-Core-1024-600-Fit-RENAULT-Duster-2012-2013-Car-DVD-Player/32753037449.html

sau

https://www.aliexpress.com/item/8-Quad-Core-Android-4-4-1024X600-Car-Radio-DVD-GPS-Navigation-Central-Multimedia-for-Renault/32657440931.html

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 666
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

@SCM apoi dupa verificarea hardware si achizitionarea multiplexorului trebuie activata temperatura exterioara (C) si DrivingECo2 din Micom si\sau un program de diagnoza. Pentru ambele se pot gasi dest

Din ciclul dacă eu nu am văzut nu există, o informare oficială la lansarea 1.0.13.2 - Un appareil ULC4 a des problèmes de lecture de fichiers audio sur des clés USB. Ce n'était pas le cas sur ULC

Am completat ca pe langa verificare si acel multiplexor  mai trebuie si activarea functiilor din MICOM si/sau diagnoza (fara de care colegul  achizitioneaza degeaba acel multiplexor). Am scris destul

Posted Images

Salutare ! Propun sa deschidem acest topic in care sa vorbim despre softuri custom pentru medianav. Am vazut pe youtube o gramada de softuri cu igo, cu playere video ba chiar si cu softuri conectate la obd pentru a vedea diversi parametrii ai masinii direct pe medianav. Deci daca are cineva ceva tutoriale va rugam sa le postati aici.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Link spre post

Salutare,

Am si eu 2 probleme cu MediaNavul:

1. Sunt melodii .mp3 care se intrerup din cand in cand ca si cum ar sari CDul, desi pe PC nu se intampla asta. Am facut backup la stick, formatat, pus din nou backup-ul si la fel face. Pare a fi de la fisiere dar nu inteleg ce nu ii convine. A mai experiment cineva acest lucru?

2. Daca pun menavrus >4014 nu imi recunoaste nicio harta. Initial am avut 403 peste care am pus 4014 sa pot adauga harti mai noi. Am facut upgrade la 406 si menavrus 4065 pentru ca imi mai pacaneau boxele la apeluri prin BT, dar si pt faptul ca am crezut ca o sa schimbe cumva comportamentul de la pct.1.

Pareri?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...