Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 666
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

@SCM apoi dupa verificarea hardware si achizitionarea multiplexorului trebuie activata temperatura exterioara (C) si DrivingECo2 din Micom si\sau un program de diagnoza. Pentru ambele se pot gasi dest

Din ciclul dacă eu nu am văzut nu există, o informare oficială la lansarea 1.0.13.2 - Un appareil ULC4 a des problèmes de lecture de fichiers audio sur des clés USB. Ce n'était pas le cas sur ULC

Am completat ca pe langa verificare si acel multiplexor  mai trebuie si activarea functiilor din MICOM si/sau diagnoza (fara de care colegul  achizitioneaza degeaba acel multiplexor). Am scris destul

Posted Images

si vede cei 64 gb? ar merge si un hdd extern?

Scuze pentru replica tarzie. Vara a fost cam aglomerata cu programe. Dar din fericire asa am avut timp si pentru testarea stickului de 64 Gb. Am umplut cu mp3-uri pana cand a mai ramas doar 1-2 Mb liber. Stick-ul e recunoscut de Media Nav. Functioneaza fara rateuri. Il folosesc cu setarea de redare a pieselor in modul aleator. Si asta imi place ca nu trebuie sa te complici cu schimbatul CD-urilor din ora in ora pe un drum mai lung.

Editat de OffWhite
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cat de utile (de ajutor) sunt liniile de ghidaj ale camerei? Caz concret: poarta este cu fix 10 centimetrii mai mare decat latimea masinii (inclusiv oglinzile). La intrare (numai cu spatele ca sa-mi fie mai usor la iesire - si oricum din curte se iese regulamentar numai cu fata iar loc de intors masina in curte nu exista) trebuie sa fac un viraj maxim la dreapta - nu este loc sa vin cu masina in linie dreapta. Mi s-a intamplat noaptea sa ating cu oglinda dreapta stalpul portii. Inca o intrebare, asa mai mult din curiozitate: sistemul de asistenta la parcare de la volkswagen sau ford ajuta intr-o astfel de situatie sau este depasit?

Editat de abc
Link spre post

1. Dacă nu ai avea RVC și sau senzori spate ce ai face?

2. Cam toate camerele vin cu linii de ghidaj hardcoded., mai mult sau mai puțin ajutătoare, tu trebuie să-i înveți limitele.

3. Soluția simplă să ai niște repere vopsite pe jos(pe mijocul porții), față de care să te orientezi.

4. Există alte "jucării", cuplabile la Medianav- sistem "parktronic" cu 4 camere (1 o ai, 3 mai trebuie montate, față și laterale), îl calibrezi, apoi pe ecranul medianav estimează distanța până la mașină.

5. Ai destul loc, caz concret Logan II, lățime cu oglinzi 1,99m,( oglinzi pliate 1,94m) băgat printr-o poartă de 2,06m fără niciun "damage" și primii 1,3 ani nu aveam RVC doar senzori din fabrică.

Link spre post

Buna ziua. Nu stiu daca sunt pe topicul corect, dar as dori sa ma ajutati cu unele sfaturi. Pe data de 31.08.2015 Duster-ul meu a fost spart iar medianav-ul furat. Bordul a fost distrus si cablajele rupte. Paguba totala se ridica undeva pe la 6000 lei. Desi am prins hotul si am recuperat medianavul, aparatul este distrus si nu poate fi reutilizat. De aceea as dori sa va intreb daca mai merita sa cumpar un medianav original sau daca pot sa achizitionez un alt aparat similar mai performant si, desigur, care sunt optiunile? De asemenea, unde este indicat sa il montez pentru a avea certitudinea ca va functiona in parametrii. In acelasi context, sunt interesat si de o alarma mai buna, cu modul de inchidere a geamurilor si eventual pager. Cea montata de reprezentanta Dacia a fost ,,deosebita,,... m-a omorat. Acum ma costa de 4-5 ori mai mult decat daca as fi pus eu una pe banii mei. Va multumesc anticipat si sunt deschis la orice sugestie. Apropo, aveti grija ca au inceput sa se caute, la comanda, medianav-urile de Duster ph2.

Link spre post

Daca ai casco ar trebui sa se repare toata dauna provocata de "binevoitori".

Acuma la capitolul alarma, sunt de acord cu tine ca alarma dacia e cam lipsa, eu am fost la cei de la Falcon si am montat o alarma de la viper, cu modul geam spart, senzor de miscare, modul inchidere automata geamuri la inchiderea masinii si sunt foarte multumit de alarma.

Legat de medianav, aici discutia e mai ampla. Eu am vrut sa fac trecere de la player 1 DIN stoc la media nav. doar ca mastile care le-am gasit pentru bord au gaura mai mica pentru ca sunt facute pentru unitati standard 2 DIN. care sunt mai mici decat medianavul (de la 17,5 x 9,9 la 19,5x12 cu aproximatie). Alternative se gasesc in functie de ce nevoi ai, poti sa pui un parrot asteroid smart, care e stil tableta si poti sa pui pe el toate nebuniile, la fel mai ai ceva optiuni de la jvc si daca cauti sisteme navigatie 2DIN o sa gasesti destule modele. Acuma vina partea a doua care e si mai interesanta. Costul, un medianav de duster se gaseste pana in 1000 lei, un 2DIN cu tot cu navigatie mai jos de 2500 ron nu prea gasesti.

Link spre post
  • 2 weeks later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...