Sari la conținut

Postări Recomandate

Bun, putin probabil sa fie defect microfonul meu. Eu stau cu scaunul la maxim de jos si in orice caz nu ma duc langa oblinda ca sa vorbesc :) Nu inteleg de ce l-au amplasat langa oglinda si nu undeva mai spre sofer (parasolar / pilon A ) etc

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 666
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

@SCM apoi dupa verificarea hardware si achizitionarea multiplexorului trebuie activata temperatura exterioara (C) si DrivingECo2 din Micom si\sau un program de diagnoza. Pentru ambele se pot gasi dest

Din ciclul dacă eu nu am văzut nu există, o informare oficială la lansarea 1.0.13.2 - Un appareil ULC4 a des problèmes de lecture de fichiers audio sur des clés USB. Ce n'était pas le cas sur ULC

Am completat ca pe langa verificare si acel multiplexor  mai trebuie si activarea functiilor din MICOM si/sau diagnoza (fara de care colegul  achizitioneaza degeaba acel multiplexor). Am scris destul

Posted Images

Bun, putin probabil sa fie defect microfonul meu. Eu stau cu scaunul la maxim de jos si in orice caz nu ma duc langa oblinda ca sa vorbesc :) Nu inteleg de ce l-au amplasat langa oglinda si nu undeva mai spre sofer (parasolar / pilon A ) etc

banuiesc ca poti sa-l muti unde vrei, nu?

Link spre post

sau sa m-ai montezi inca unu. .

eu am un mpe3 sony cu blustiutz are microfonul pe fata detasabila si aceleasi probleme intampin se aude zgomot mult de fond si sunt auzit slab

Link spre post

E amplasat pe plafon, din moment ce fizica spune in felul urmator - undele sonore au o tendinta de propagare inspre sus. Asa ca logica ar fi buna. Problema e ca intr-o cutie in miscare - cum ar fi habitaclul masinilor - se mai acumuleaza si alte zgomote - de motor, de vant ... -, care bruiaza undele sonore finute ale noastre.

Interesant ca in Daihatsu am montat un JVC, microfonul are un clips si un cablu de vreo 3 metri, putand fi amplasat oriunde. Eu am atasat de parasolarul pe partea soferului. Dar cam 95% din convorbiri aveam probleme de a fi inteles pe partea opusa.

In Duster inca nu prea am primit plangeri de persoanele cu care am vorbit.

Link spre post

La mine se plang toti. Inseamna ca al meu e defect? Nu vi se spune " parca vorbesti dintr-o pestera/ galeata/ fundul gradinii" ? Ma gadeam ca poate gasesc unul mai performant si folosesc firele existente pentru a monta altul.

Link spre post

Cei care sunt interesaţi de Menavrus pot renunţa temporar la idee. Au fost „blocaţi” de Nav'n'Go / iGo.

A little patience!

Dear users of Menavrus, recently we have received a claim from iGO that the software would be illegal. Although we have thoroughly discussed this with our (ICT) lawyers and simply offer an add-on to the software without infringing or using 3rd party code, we want to take the claim seriously and fix it with NNG.

Menavrus will return shortly, but we need toch check some things first with our lawyers. We thank you for your patience!

Link spre post

Am gasit pe net de vanzare microfonul original. Oare daca voi cumpara unul, se poate monta in paralel cu celalt si sa il pun undeva mai aproape de gura mea? Gen in varful montantului "a"?

Sau mai bine caut un microfon de car-kit, mai bun si il inlocuiesc pe cel original. Asta daca as sti ce impedante are ( inteleg ca e relevant cati ohmi are).

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...