Sari la conținut

Postări Recomandate

te referi la Grila din pozele de pe site JBL : http://www.jbl.com/estore/jbl/us/products/GTO528/GTO528_JBL_US?skuId=GTO528_JBL_US&searchMode=regularProductOnly&sCatId=cat170049

sau se pune la loc Grila originala a masinii. Nu ma entuziasmeaza sa se vada grila asta a difuzoarelor...prefer sa fie astupate tot de cea originala. Mi se pare ca arata mai ok asa

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 666
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

@SCM apoi dupa verificarea hardware si achizitionarea multiplexorului trebuie activata temperatura exterioara (C) si DrivingECo2 din Micom si\sau un program de diagnoza. Pentru ambele se pot gasi dest

Din ciclul dacă eu nu am văzut nu există, o informare oficială la lansarea 1.0.13.2 - Un appareil ULC4 a des problèmes de lecture de fichiers audio sur des clés USB. Ce n'était pas le cas sur ULC

Am completat ca pe langa verificare si acel multiplexor  mai trebuie si activarea functiilor din MICOM si/sau diagnoza (fara de care colegul  achizitioneaza degeaba acel multiplexor). Am scris destul

Posted Images

Nu, ma refer la suportul / structura de metal, care sustine magnetul si membrana. Acesta se prinde cu suruburi pe suprafata de metal in interiorul usii (eventual decupata). Iar la urma se ataseaza grilajul pe exterior cu sigla JBL in acest caz.

Grila originala Duster o poti folosi daca iti alegi boxe de diametrul 13 cm, dar nu stiu daca grila Duster e compatibila cu cel JBL ca si sitem de prindere la suportul metalic al boxei. Oricum boxele de 13 cm vor intra in orificiu (probabil) fara probleme, nu va trebui decupat nimic. Dar daca iti cumperi boxe de 16.5 cm atunci grila Duster de diametrul mai mic nu are cum sa iti acopere boxele schimbate.

Daca cumperi boxe JBL de diametrul 13 cm (GTO528, GTO529) si le acoperi cu grila Duster, pierzi posibilitatea de acces la tweeterul "flexibil" / "pivotant". Astfel nu mai poti pozitiona tweeterul, eventual seta nivelul de dB al inaltelor, doar daca scoti grila la fiecare setare, pozitionare. Dar daca nu ai de gand sa prea folosesti aceasta optiune al boxelor, atunci le poti acoperi. Sau cauta boxe cu tweetere fixe, fara setare de nivel dB.

Link spre post

Da probabil. Daca nu iti trebuie sa sune de sa-i trezeasca pe vecini de la etajul 10 :-D atunci sigur vor fi de ajunsi si cei de diametrul 13 cm.

Nici eu nu doresc sa trezesc pe nimeni, doar sa am cat de cat un sunet mai echilibrat in habitaclu. Cu boxele din fabrica se aude parca ai sta intr-o cutie.

Si eu sper sa am masina prin martie. Azi maine finalizez configuratia discut cu dealer-ul, si lansez comanda.

Atunci succes la montat (eventual mai posteaza :) ).

Link spre post

Si eu sunt total dezamagit de sistemul audio.

Va rog sa ma indrumati catre niste boxe care sa-si faca treaba mai onorabil. As vrea sa montez eventual si tweetere sau am vazut ca pot fi incorporate in boxe(zic bine?).

Va rog daca se poate sa imi explicati ca unui noob.

Nu as vrea sa umblu la aspectul exterior(grila mascare).

Inca ceva: duce unitatea sunet mai bun? Ma gandesc sa nu bag bani in boxe si vina sa o poarte unitatea. Am observat sa pe mp3 suna mai de doamne ajuta insa pe radio se aude prost: distorsioneaza basii, inalte nu sunt deloc. Stiu ca la radio nu se emite calitate insa venind de pe cealalta masina(KIA Ceed) care se auzea foarte bine pe radio, as vrea ceva macar asemanator.

Multam

Link spre post

As vrea sa raman HU de fabrica si sa scot un sunet acceptabil. Asta daca e posibil. Ma uitam la niste JBL cu tweeter incorporat pe la 150-250 ron perechea. Asta pe fata.

Recomanda-mi ceva punctual cu pastrarea HU.

Buget: cca 500 roni. Nu vrea ceva extraordinar insa as vrea un sunet decent reprezentat pe toate tonalitatile.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...