Sari la conținut

Postări Recomandate

@SamsonS dupa licenta ce o prezinti 2015 Q4, bate cu hartile avute si atunci e o posibilitate ca update-ul sa fie facut de cei de la dealer.

Dar ceva tot nu se pupa. Masina ta e din 2017 si deci drumul la Munchen a fost facut prin 2017 si astfel ar fi avut tot interesul sa faca un update mai actual.

Acum pe site-ul Dacia sunt harti 2017 Q4, deci cam cu un an in urma. Ca sa corespunda update-ul lor ar fi trebuit facut in 2016 la final cand masina inca nu era facuta si nici vorba de drum la Munchen!!! Daca drumul a fost in 2017 update-ul ar fi trebuiti sa fie din 2016. ... sau poate Naviextrasul pe atunci se updata cu intarziere mai mare ?, si acum au mai recuperat.

Pe de alta parte, am lucrat si pe linia de productie auto, si stiu ca de cand se cere o masina aceasta e deja planificata ca si scop. Dar de cand intra pe linia de productie si pana cand iese dureaza 1-3 zile. Ca sa fie produsa masina ta in 2017 ea a fost planificata cu max 1 luna inainte. Se stie cand pe linie e o masina pentru showroom.

Oricum, de spui ca ai facut o amprenta odata si a functionat ceva sa schimbat.

Apropo, din foto vad ca ai firmware 8.0.5. Prin ianuarie 2018 inca era actuala pe site 8.0.5. Dupa cateva luni au iesit update-urile 9.1.1 - 9.1.3 una dupa alta. Ba chiar am auzit pe cineva ca ar avea pe masina si firmware 9.1.2!!! De aceea cand ai incercat tu posibil sa nu fi iesit inca un update.

O sa verific si eu la mine. 2 din 3 confirma regula.

Editat de Neek
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 426
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Tutorial actualizare harti MediaNav gratis cu Supermodd Eu personal am cumparat de curand un Duster din 2017 la mana a doua si am descoperit MediaNav-ul. Am fost incantat de navigatie cand am vaz

Am actualizat versiunile de SuperMod la 2.3. Pentru Evolution prin acest update se extinde compatibilitatea incepand cu versiunea 6.0.3 pana la 9.1.3. Am adaugat butoane de Start/Stop GPS (Naviga

@SamsonS, @andrei_s azi am facut testul de instalare si rasfoire si a mers EXCELENT. Am scos versiunea 2.2 in Romana si Engleza pentru fiecare dupa preferinte. 2.2ª Revision Supermodd Evolut

Posted Images

Acum 8 ore, t0rquemada a spus:

Licenta e pentru europa de est, fără spania, protugalia și franța dar cu colonii. Trebuia să aibă update la hărți 2016Q4, eventual mai noi dacă s-au cumpărat ulterior

@t0rquemadaE de bine sau de rau ? 

Acum 8 ore, Neek a spus:

Oricum, de spui ca ai facut o amprenta odata si a functionat ceva sa schimbat.

@Neek Da, cred ca stiu ce s-a schimbat, acum mi-am adus aminte, stii ca ziceam de aHa ? Ala a ramas activat! Oare sa fie asta?

Editat de SamsonS
Link spre post

Licenta ta activeaza doar cateva optiuni ce le suporta iGO. Spre exemplu DEM, Buildings, FDA, FPA, etc cu licenta aia a ta nu ai sa le vezi indiferent daca le pui.

Spre exemplu uite o licenta ce activeaza printe altele DEM si 3D: "Becker_Traffic_Assist_Europe_(TMC,_DEM,_DATA-priv,_3DL,_3DC,_HSP,_FTR,_MAP,_Obz,_POI,_FDA,_Prilog,_FPA,_PH).lic".

Este si un pachet de 7 licente ce acopera si activeaza toate optiunile iGO. Eu pe langa astea mai adaug si licentele ce vine cu pachetul de harti..

410829125_7Licente.jpg.75d39cfd3c97c57965f4fac25ae02aa1.jpg

Legat de aHa sau Spotify daca isi instaleaza ceva in MediaNav da, daca e doar o conexiune bluetooth nu cred ca poate afecta cu ceva.

Editat de Neek
Link spre post
Acum 9 minute, Neek a spus:

Legat de aHa sau Spotify daca isi instaleaza ceva in MediaNav da, daca e doar o conexiune bluetooth nu cred ca poate afecta cu ceva.

Aha este un serviciu care se activează din MediaNav, deci practic exista, doar ca este dezactivat din MediaNav, pentru activare este doar o singura bifă de pus.

Spotify este o aplicație doar pt mobil, se conectează la MediaNav prin Bluetooth. 

Licenta ta activeaza doar cateva optiuni ce le suporta iGO. Spre exemplu DEM, Buildings, FDA, FPA, etc cu licenta aia a ta nu ai sa le vezi indiferent daca le pui.

Licențe mai am îți dai seama, însă nu le-am pus pe MediaNav, am zis sa nu fac prea multe modificări. 

In plus de asta cel puțin pentru buildings în versiunea originala nu exista acel folder, iar dem din câte știu îți oferă o viziune 3D a terenului, practic o ridicare topo 3D. 

Și încă ceva, îmi aduc aminte mai acum o luna și ceva, îmi tot dădea MediaNav ul anunț cum ca ar fi apărut actualizări noi, dar le-am ignorat știind la momentul respectiv ca hărți mai noi de Q1. 2018 cât aveam atunci nu poate să-mi dea. 

Editat de SamsonS
Link spre post

Atunci aHa trebuie dezinstalat si sa speram ca nu lasa urme, pentru ati reusi amprenta.

Si doar ca un sfat, nu mai cita daca raspunzi imediat dupa, ca se lungeste discutia mult pe pagina.

Daca ai avertizari de update-uri noi de la Naviextras Tool vezi de te lasa a descarca offline deasemeni.

Editat de Neek
Link spre post

Atunci aHa trebuie dezinstalat si sa speram ca nu lasa urme, pentru ati reusi amprenta.

Pai asta am zis mai devreme, aHa nu se instalează, doar se activează din meniul secret, la fel cu se activează meniul eco și meniul 4x4.

Avertizările mi le-a dat MediaNav ul, nu Naviextras! 

Editat de SamsonS
Link spre post

Scuze am inteles eu gresit.

Activand in configuratie tu modifici setarile MICOM. Nu stiu daca afecteaza amprentarea. Poti testa.

Eu am activat ECO dar nu mai stiu daca l-am activat inainte de amprentare, update, etc. Oricum acum l-am dezactivat.

Daca cum spui MediaNav-ul ti-a dat avertizari, probabil prin faptul ca ai conexiune internet. Nu stiam ca poate face asta si direct!!! Interesant e ce isi poate updata singur astfel?

Editat de Neek
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...