Sari la conținut

Postări Recomandate

La 13.04.2021 la 19:17, sharkyslro a spus:

Salut. Da se pot sterge. Da r sa nu stergi accidental si fisierul Basemap.fbl. Asta trebuie sa ramana. Poti sterge doar fisierele FPA, FSP, FJW, FTR. Fisierele 3dl si 3 dc trebuiau puse intr-un folder denumit Buildings si nu in folderul Maps.

Da trebuie oprit temporar serviciul NNGNAVI2.EXE

@Neek ti-am trimis PM cu rugaminte

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 426
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Tutorial actualizare harti MediaNav gratis cu Supermodd Eu personal am cumparat de curand un Duster din 2017 la mana a doua si am descoperit MediaNav-ul. Am fost incantat de navigatie cand am vaz

Am actualizat versiunile de SuperMod la 2.3. Pentru Evolution prin acest update se extinde compatibilitatea incepand cu versiunea 6.0.3 pana la 9.1.3. Am adaugat butoane de Start/Stop GPS (Naviga

@SamsonS, @andrei_s azi am facut testul de instalare si rasfoire si a mers EXCELENT. Am scos versiunea 2.2 in Romana si Engleza pentru fiecare dupa preferinte. 2.2ª Revision Supermodd Evolut

Posted Images

La 13.04.2021 la 18:18, Gabi68 a spus:

Am actualizat harta Romaniei dar mi-au ramas hartile din 2018.

Pot sterge hartile din 2018 si daca da e musai sa dezactivez serviciul  NNGNAVI2.EXE?

20210413_174650.jpg

Chiar acum, Tedin a spus:

@Gabi68 unde gasesc fisier NNGNAVI2.EXE si ce actiuni intreprind pentru dezactivare?In alta ordine de idei cum fac pentra ca Total Comander sa imi afiseze informatiile in engleza?Am folosit de cateva ori si era default in engleza si deodata mi-au aparut in spaniola.Am vazut la un moment dat un tutorial despre setarea de limba dar acum nu mai dau de el.

Link spre post
  • 1 month later...

Salutare. AM un Logan cu Media Nav evo versiunea 8.0.5. Doresc sa fac un update la o versiune mai noua cu functia de Android auto. Ma poate ajuta cineva ?.... nu ma pricep la soft update asadar daca pot sa vin la el si sa platesc binenteles... sunt din Bucuresti,

Multumesc mult

nr meu de mobil  0771221794

Link spre post
  • 4 weeks later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...