Sari la conținut

Prima revizie Dacia Duster

Postări Recomandate

• Răspunsuri 430
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Pe rând: 1. Poți sta lângă mașină, legea îți permite, în cel mai rău caz semnezi pe propria răspundere pentru protecția muncii. 2. 1,6 SCe aka 1,6 16v 114CP aka H4M738 are distribuția pe lan

197.82 fara TVA manopera  544.63 fara TVA piesele Si eu ma asteptam la pret ceva mai mic, dar e ok. Legat de manopera.. fiind singura reprezentanta pe o raza de 50 de KM, cred ca profita de asta

Daca mergi numai pe autostrada in Elvetia e ok sa faci la 15. daca nu, 10k( bine, oficial poti sa mergi si 30k daca masina sta la tine sub 5 ani). am pus eu poze cu filtrele cand mergi PE A3

Posted Images

Acum 13 minute, Leutzul a spus:

@BogdanC fa-ti cont pe MY  Dacia si vezi ce-ti recomanda ei in ,,Cartea mea de service"

La fel la @eliadib am si eu.

Din cate stiu 5w e superior unui 10w si din moment ce ambele sunt acceptate nu inteleg de ce s-au facut presiuni cu 10W din moment ce nu beneficiez de revizii  gratuite si eu plateam...

Editat de BogdanG
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Aveau de vandut uleiul 10W40.

Cifra inaintea W este pentru temperaturile scazute si daca nu mergi in Siberia este OK ce ai, cu toate ca mergea si un ulei mai bun.

Editat de Leutzul
Link spre post

@Zirius tu ai alta motorizare, de aceea e specificat doar 5w30

@Leutzul Puteau sa ii puna 5w40 pentru ca sunt zile iarna in care temperatura depaseste -20/25 de grade C dar nu cred ca o sa aiba probleme deoarece nu se intampla frecvent

Link spre post

La masina din semnatura eu am recomandarea pentru norma RN17, ulei ELF cu 5W30 pentru temperaturi pana la -25 C si 0W40 peste -30 C

Poti cere ce ulei vrei din ce este recomandat fara nicio justificare dar la anul spunele ca mergi in concediu in Finlanda cu intoarcere prin Rusia si ei raspund daca nu-ti pun 0W40 !  :D :-D :D

Editat de Leutzul
Link spre post
La 02.10.2019 la 6:10, Stef13 a spus:

Nu stiu ce credeai ca doar in Romania găsești, dar atitudinea de care spui ca ai avut parte e mult sub standardele oricărei reprezentante din România. E umilitor cum s-au comportat. Sa inteleg ca de-acum ar trebui să urmărești nu doar prognoza meteo, ci si horoscopul, sa se alinieze astrele pentru ca cel de la service sa prindă o zi bună iar tu sa fii mai norocos.

Pe de altă parte, prețul e normal. In Italia s-a ajuns la 230 euro pentru o revizie simplă la Duster, în reprezentanta. Iar daca te superi si iti faci singur revizia nu inseamna ca se rezolva si problemele apărute.

Nu prețul m-a deranjat - la voi la NT mi-au zis astă vară 650 - ci faptul că n-au făcut nimic din ce le-am spus. E drept, programarea era pentru 4 după amiaza și închideau la 5.30... oricum, le-am scris celor de la Dacia - sunt curios ce-mi vor răspunde.

Tot ELF Evolution RN-TECH 5w40 mi-au pus și mie.

Link spre post
  • 1 month later...

Azi am recitit recomandarea:

In cazul Duster 4x4 utilizat in conditii severe de clima ( ploi, umezeala, utilizare frecventa in apa sau noroi); se recomanda schimbarea uleiului din diferentialul spate cu frecventa ' la fiecare al 2 lea schimb de ulei motor '!!!!!!! 

Link spre post
  • Mak featured și pinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...