Sari la conținut

Zirius

Members
 • Număr conținut

  53
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

15 Bun

Despre Zirius

 • Rang
  Dusterist

Informații profil

 • Oraș:
  Popești-Leordeni
 • Stare:
  Posesor de Duster
 • Motor:
  1.33 TCe 150cp
 • An fabricație:
  2019

Vizitatori Recenți Profil

654 citiri profil
 1. Exista de cativa ani motoare asemanatoare de 0,9 - 1l si sigur au trecut cu bine de 100 mii km.
 2. Si atunci care e logica? Ti-l inlocuieste obligatoriu dar, in acelasi timp, ti-l controleaza la cerere? Si de ce doua denumiri diferite? Stiu ce e "ala" filtru de habitaclu.
 3. Poate ma lamureste si pe mine cineva: ce diferenta este intre filtrul de habitaclu si filtrul de cabina:
 4. Eu la Logan pusesem duze de Duster (perdea) si mergeau foarte bine. Iarna trecuta s-au infundat si nu am reusit sa le desfund. Le-am schimbat si s-au infundat si cele noi. Abia cand s-a incalzit si am schimbat lichidul de spalat am realizat ca era de la el. Desi era de iarna pur si simplu nu trecea prin duze. Si nici nu era prea frig. Era un lichid de iarna luat din Kaufland. Probabil vascozitatea era prea mare.
 5. Cum ai dezactivat sunetul respectiv?
 6. Eu sunt sigur ca senzorul este senzor crepuscular. In carte scrie ca e senzor de ploaie. La ultima ploaie mi s-a parut ca ar avea influenta dar nu sunt sigur...
 7. Cred ca este doar o chestie de economie. Si, stii cum se spune: "Crede si nu cerceta!"
 8. De... Unii "e mai saraci"... Pe masina pe care am achizitionat-o lipsesc doar hartile Europei si scaune imbracate in piele deci nu e problema de dotari. In ce priveste senzorul, vezi in pozele de mai jos: Din cate vezi, pe parbriz nu exista niciun senzor si, cu toate astea, luminile functioneaza pe "auto". Si, culmea, daca acoperi senzorul, se aprind luminile! Magie! Ba, mai mult, si in cartea masinii indica faptul ca "bulina" de pe bord este senzorul de ploaie. Eu stiam de "Toma Necredinciosul" nu de "Nasshu Necredinciosul". Si, ca sa fiu si "on topic" acum, daca ma uit mai bine, cred ca se poate pune camera Viofo si in stanga oglinzii.
 9. O sa-ti fac maine poza ca sa te convingi. Senzorii sunt pe bord, sub parbriz.
 10. Pe parbriz nu mai este niciun senzor.
 11. Versiunea 2019 nu mai arata asa. Au mutat senzorii de lumina si ploaie pe bord si zona oglinzii e diferita.
 12. A montat cineva camera Viofo pe Duster? Nu-mi dau seama cum ar arata. Ar trebui pusa in spatele oglinzii dar atunci nu este accesibila.
 13. @Kidu (V1), V2, V3 in cazul de fata se refera la versiuni diferite de hardware. De exemplu, ultima versiune de firmware pentru VIOFO A119 V3 Dash Camera este V1.03(update 0924)
 14. La mine in programul de intretinere de pe My Dacia apare 5W30 si este recomandat Elf:
×
×
 • Creează nouă...