Sari la conținut

Tip becuri / lampi pe Dacia Duster

Postări Recomandate

• Răspunsuri 160
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Lista cu tipurile de becuri / lampi utilizate pe Dacia Duster     Utilizare Tip bec Faruri - semnalizare PY21W Faruri - pozitie W5W Faruri - faza mica H7 Faruri - faza mare H1 Faruri -

@t0rquemada, nu stiam de lampile LED OEM pt numar, daca afli part number-ul, ti-as fi recunoscator daca mi l-ai da si mie. Merci anticipat! @Mak, am inteles din prima ca tu ai ph2, eu iti raspund

Sunt multe neconcordante pe site-ul mai sus mentionat, in legatura cu multiple accesorii, la diverse modele. Inainte de a cumpara ceva de acolo, consultati-va si in alte parti, in legatura cu compatib

Posted Images

Pai nu merge faza cu scosul bornei. Am incercat iti dai seama. Mai ales ca le-am luat pe alea originale Renault. Dupa cateva probe de pus avarii…..a inceput iar MediaNav-ul sa clipeasca dupa ticaitul avariilor.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ai citit, probabil, doar sfârșitul. Pasajul :

Toată mașina e configurată pe becuri normale, când pui un led trebuie reconfigurat calculatorul de lumini să știe că ai pus led. Chiar dacă pare de simplu se poate lăsa cu pierdere totală iluminat și da, poți pierde garanția. 

l-ai sărit

Link spre post

🤣😂🤣 Am citit tot….. Dovada le-am dat jos de atunci. Acum doar ca s-a rastalmacit “problema” cautam poate poate e vreo solutie simpla. Fara montat rezistente etc.

Link spre post
La 11.07.2021 la 14:28, stoshiba a spus:

Pentru a intra in setari de Fabrica la Media display parola este 3368.

La 25.08.2021 la 21:25, t0rquemada a spus:

Ai citit, probabil, doar sfârșitul. Pasajul :

Toată mașina e configurată pe becuri normale, când pui un led trebuie reconfigurat calculatorul de lumini să știe că ai pus led. Chiar dacă pare de simplu se poate lăsa cu pierdere totală iluminat și da, poți pierde garanția. 

l-ai sărit

Se face usor treaba asta cu testerul la reprezentanta?

Link spre post
  • Mak featured this topic
  • Mak pinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...