Sari la conținut

duster 2 computerul de bord se blocheaza

Postări Recomandate

Nu are nici o importanta service-ul (reprezentanta) unde te duci cu masina.

In service ti-o leaga online cu Dacia si de acolo vin direct update-urile care se instaleaza pe masina ta, fara nici un aport a celor din service.

Hartia am facut-o din data de 19.FEBRUARIE.2018.

Deci de acum 5 luni a fost folosita la WC sa se stearga cu ea la cur :))

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 209
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Vlade, aruncă te rog gunoiul ăla la mine-n curte 

Eh, gunoi... nici pe departe! Bine ca nu sunt alte probleme mai mari. Eu unul o consider best buy la banii astia, mai ales ca e fabricata la noi in tara. M-am uitat si la alte masini inainte

Nu va fi rechemare. Recall-urile se fac doar cand e amenintata siguranta. Vor remedia problema la prima intrare in service (daca se va rezolva doar din software) sau doar in urma reclamatiei clientulu

Posted Images

Fara violenta.

Astea sunt riscurile unui model nou.

Cu probleme asemanatoare au fost la toate achizitiile imediat dupa schimbari de modele..

Link spre post

Deci se poate si mai rau. Din ce spui, inteleg ca s-a blocat chiar acolo, in service, imediat dupa instalare.

Asta inseamna ca ori e gresit  din start update-ul (greu de crezut ca a fost lansat fara o minima testare), ori n-ai primit varianta pentru cb cu ecran mic (poate ne spune @dancolt79 daca la el a functionat), ori s-a gresit cu ceva la procedura de instalare, aici intrand si eventuale probleme de retea.

Dacia ar trebui sa ofere compensatii pentru tot deranjul si asteptarea asta.

Link spre post
Citat

Gunoiul de Dacie Duster e mai gunoi dupa 2 ore pierdute in service  .

Citind păţaniile tale realizez ce bine am făcut că am mai aşteptat luarea unei decizii până la netezirea tuturor bavurilor.

Acum chiar nu ştiu ce să fac, mai aştept sau iau altceva? :?:

Link spre post

Indiferent de decizie, trebuie luata in cunostinta de cauza .... vezi postul meu de la duster one ... citeste intai si apoi decide. Nimeni nu iti poate spune ce sa faci.

Link spre post

@Namdust Si eu am aceeasi dilema .. eu zic ca inca cateva luni de asteptare (sau poate mai putin) vor lamuri situatia care dupa parerea mea este aproape de a fi rezolvata dar in binecunoscutul stil romanesc cu heirupisme si fara implicatii financiare prea mari din partea Dacia daca se poate :D. Ce vreau sa zic este ca nu prea cred ca vor reusi rezolvarea problemei doar prin resoftare si vor trebui sa schimbe si ceva componente electrice ceea ce ei nu-si doresc.

Link spre post

Schimbarea componentelor la dacia (cred ca e valabil la orice marca) nu se va realiza niciodata din proprie initiativa din grija pentru clienti ... ci doar fortati de plangeri in scris atat la ei cat si la institutiile abilitate sa verifice. 

Pentru cei ce nu cred asta ..... cautati pe RAPEX .... www.ec.europe.eu/consumers/consumers_safety/safety_products/rapex/alerts/repository/content/pages/rapex/index_en.htm

Link spre post

Intre timp sa ne mai delectam cu inca doua bug-uri, probabil tot made by Continental, care din fericire nu apar la toate seriile:

1. Bip plus scurt mesaj "risc avarie motor" - cica ar fi un semnal fals, pentru care nu exista inca rezolvare (ori o fi costand prea mult si nu-si bat capul)

https://vimeo.com/267211160

2. Decalaj intre cifrele de pe afisajul panoului climatizarii automate - neplacere de natura estetica, rezolvata la unii doar prin schimbarea panoului, dar care de circa o luna n-ar mai fi considerata de Dacia ca fiind o problema, deci nu mai trebuie rezolvare :)

ac2.jpg

ac.jpg

Editat de Stef13
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...