Sari la conținut

duster 2 computerul de bord se blocheaza

Postări Recomandate

Eh, gunoi... nici pe departe! Bine ca nu sunt alte probleme mai mari.

Eu unul o consider best buy la banii astia, mai ales ca e fabricata la noi in tara.

M-am uitat si la alte masini inainte din alte clase (testate) dar am un prag psihologic de pret peste care nu as trece pentru o masina noua, deja la sumele alea vorbim de apartamente si diferentele nu m-au facut sa aleg altceva.

La design imi place foarte mult, asta a fost si factorul decisiv.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 209
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Vlade, aruncă te rog gunoiul ăla la mine-n curte 

Eh, gunoi... nici pe departe! Bine ca nu sunt alte probleme mai mari. Eu unul o consider best buy la banii astia, mai ales ca e fabricata la noi in tara. M-am uitat si la alte masini inainte

Nu va fi rechemare. Recall-urile se fac doar cand e amenintata siguranta. Vor remedia problema la prima intrare in service (daca se va rezolva doar din software) sau doar in urma reclamatiei clientulu

Posted Images

Pai pana mai ieri erau unii pe aici,de spuneau ca asta nou e net superior unui PH 2....apropo,si pe grupurile de pe facebook vad ca se plange lumea de una alta...la dacia asta net superiora! :))

Link spre post

Ieri am ridicat dusterul edc prestige fara piele. Am facut 200 km si la mine inca nu s-a manifestat problema blocarii calculatorului de bord. In rest sunt foarte multumit de masina. Am trecut de la un ford focus 1.8 tdci.

Link spre post

@vladicon, la mine s-a blocat si dupa ce AC_ul mergea de ceva vreme iar in masina era deja o temperatura normala. Inca n-am reclamat la reprezentanta pentru ca in cel mai bun caz imi vor retine masina pentru "verificari" sterile, iar eu n-am timp acum de asta. Plus ca am reclamat in trecut probleme mult mai clare, mai vizibile si tot nu credeau si nu li se parea nimic anormal. Dar n-o las asa, o sa-mi fac timp si curaj cat de curand. Ai dreptate, nu vor face nimic daca nu se aduna mai multe reclamatii. Daca mi-ai putea trimite codul VIN pe MP, mi-ar fi mai usor sa le arat ca au mai fost cazuri nerezolvate si as sari peste etapa "n-am mai auzit, sunteti primul, poate vi s-a parut".

Editat de Stef13
Link spre post

La mine sa blocat butonul cu sageata in sus ↗ nu mai functiona la apasare computerul raspundea nu era blocat la fel si butonul cu sageata in jos ↙ 

Tot mergand vreo 200 km cu ac pe dat sa bata pe volan 

Link spre post

@Namdust, as arunca-o dar iau amenda de la Mediu ca nu am depoluat-o inainte de a o arunca si ma mai pui dupa aia sa iti curat curtea de ulei de motor, fiindca pierde ulei  intre motor si cutie (nu se stie de unde). :)):)):))

Pierderi ulei motor 01.jpg

Pierderi ulei motor 02.jpg

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...