Sari la conținut

Duster 1.2 tce 125 Cp confort

Postări Recomandate

La orice review al vreunui autoturism Dacia apar cei ce aruncă invariabil cu noroi.....pardon replici de genul decât să dau 17-20 de mii pe o căruță tigaie de  Dacie mai bine iau un ....... SH sau mai pun 6000 și iau..... Nu cred că cei ce își exprimă o astfel de părere au utilizat vreun model in review-ul căruia adaugă comentariul. Domnilor  nou vs vechi e o discuție veche . S-ar rezuma la faptul că vânzătorul își asumă deprecierea pe care a suferit-o autoturismul și implicit el, din varii motive și consideră că e ok să piardă suma respectivă de bani. Comparația trebuie făcută între autoturisme cu aceleași caracteristici ( caroserii motorizări ) și făcut diferența între dotări sau și preț, sau intre autoturismele ce pot fi cumpărate cu o anumită sumă pe combustibil similar. Să zicem și aici îmi susțin ideea de mai sus, combătută de domnul cyprybrasov ,17000 intre Tce și Vitara 1.6 . Ce oferă una și cealaltă. In al doilea caz nu contează că ai încadra la caroserie Vitara in clasa cu Captur și Sandero, sa zicem. Contează faptul că cei ce au 17000 de cheltuit trebuie să aleagă o mașină de până în 17000 nu mai mult că altfel ar fi avut 18000. Și că vor alege un autoturism care sa reprezinte un compromis cat mai acceptabil la acei bani. Orice autoturism este un compromis până la urmă unul gândit pentru o anumită piață. Nu o să ai o mașină premium off roader mare consum mic preț și mai mic cu performante dinamice...... Deci Duster tce vs....Vitara passion allgrip. Nou vs nou . In aceasta idee Duster este rivalul Vitarei și reciproca . Cei ce  își cumpără un autoturism din cele două baleiază  la un moment dat între cele două. ........Sau nou vs sh la 17.000insa cu asumarea dezavantajelor unui sh. Unii și le asumă unii nu

Editat de dancolt79
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 weeks later...
  • Răspunsuri 94
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Revin cu o părere despre Duster. Wow!!!!. Am mers cu el la un drum spre București să îi fac test drive la viteza și mi-a plăcut.La întoarcere am dat de un trafic oprit complet datorita unui accident î

@dragosb, cred ca @dancolt79 stie foarte bine ca 1.2 Tce nu are DPF (cred ca are EGR, dar s-ar putea sa ma insel, nu sunt de specialitate). @dancolt79 se referea la faptul ca nu a ales diesel-ul

A ajuns in sfârșit. Mâine scriu câteva impresii. După rodaj un review-uri sper eu lămuritor pt cei ce caută informații despre el.

Posted Images

Are cineva o explicație de ce o comanda plasata la trei zile după alta primește o preconizare cu doua zile mai devreme și deja a primit jucăria? Adică 21 dec plasat 26 februarie  prognostic primita pe 14. Fata de 18 prognostic 28 încă neprimita. Prima in București a doua in Bacău. Are legătură cu logistica de livrare (pe asta as pune pariu)sau motorizarea diferita? Sau e ceva ce tine de ambrabureala alambicată? Mulțumesc.

Link spre post

Sunt de acord ca livrarile sa se faca in ordinea comenzilor primite dar cand este vorba doar de cateva zile mi se pare putin exagerat, chiar cand vorbim de masini identice (din motive de logistica, evident). Atunci cand masinile sunt diferite (culoare, motor, optionale) mi se pare firesc ca uneori cine a facut comanda mai tarziu sa primeasca masina mai devreme. (din motive de organizare a productie) Cateodata organizarea productie + logistica se combina in sens negativ pentru viitorul propietar.

Editat de abc
Link spre post

Iar noi asteptam (cu nerabdare) primele impresii.

In general Dacia respecta termenul de livrare (saptamana X) fixat atunci cand s-a facut comanda. De multe ori masina vine mai repede decat termenul stabilit (la unii mult mai repede, la altii doar putin mai repede). Evident mai sunt si probleme (intarzieri) cum mai sunt si probleme tehnice la unele masini (care se rezolva pe garantie).

Editat de abc
Link spre post

Pot sa spun pentru moment, că azi dimineață aveam bâzdâci de nerăbdare. Băiatul nu știa de noul membru. Am făcut un copil fericit. Erau și cea veche și cea nouă și când să urce în oldy îi deschid pe cea nouă și îi spun ,, nu intri? Nu știa ce să creadă.A meritat să îmi rod unghiile in tăcere 4 luni.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...