Sari la conținut

Postări Recomandate

Va agitati ca niste fete mari inainte de maritis, calmati-va, suntem in 2018, respirati adanc si bucurati-va de achizitie, o sa va vina ea si nu va mai tot faceti atatea ganduri negre.

• Haha 2
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 999
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cine a testat 4×4  N.o sa m.ai vrea altceva! Pe mine personal m.a scos din multe probleme 4×4  si Nu voi renunta Niciodata la el! Va dau un exemplu recent in Austria a fost zapada f. Mare si sa v

Am preluat masina astazi in jurul orei 15 si am facut primii 100 de km si e super,  a scos un consum de 5'9 pe ruta craiova bals slatina dus intors.....mergand bara la bara in orasul bals. Multa

UPDATE: Ieri 04.10.2018 am fost sunat ca masina este pe drum inspre dealer si aseara am primit masina. Stresul acordat atat VC-ului cat si a Dealerului a a functionat ca picatura chinezeasca. Pot spun

Posted Images

Sunt curios dacă mâine o sa primească mașina , informația pe care o am ar fi ca momentan sunt blocate toate , probabil săptămâna viitoare încep livrările .

Link spre post

Luni dimineață am fost anuntat de consilierul vanzari ca masina a iesit din fabricatie si urmeaza a fi transportată la dealer pentru livrare.Dupa cateva ore sunt informat ca Dacia a blocat transportul catre dealer la toate mașinile (la  blue dci 115 4wd mă refer).E frustrant să știm ca mașinile se află de o săptămână ieșite din fabricație și cei de la Dacia nu dau nici o informație de ce sunt blocate cåt mai durează și când  le vom primi.

• Haha 1
Link spre post

Din sursa neoficiala si confirmat pe un canal foarte gri (ca sa nu spun maro) se asteapta o hartie de la RAR, practic un accept pentru nush' ce dreaq' fara de care nu se pot livra masinile din fabrica, nici macar nu se pot transporta la dealer.

Practic este ultima faza in procesul de omologare, dar nu reusesc sa aflu cine e vinovatul, daca astia de la Dacia au mucit ceva la dosar sau daca cei de la RAR sunt "tacticosi" in procesarea hartiilor, inclin spre cea din urma, motorizarea este omologata la nivel european, se pare ca noi suntem mai cu motz...

Vocea Clientului, daca stii cum sa ii strangi cu usa, or sa iti spuna ca "este chestiune de ore pana primesc hartia..." (cand am primt raspunsul asta nu stiam daca sa leshin de ras sau sa plang cu lacrimi de cocodil)

Reprezentantii dealerilor nu au voie sa sufle o vorba, iar daca pana la urma nu mai rabzi, te apuca dracii si te infingi in ei singurul raspuns este ca nu pot sa ia legatura cu reprezentantul zonal Dacia pentru lamuriri suplimentare, (n-au mancat usturoi, deci nici gura nu le pute...).

Editat de jad
Link spre post

Putina rabdare si vom afla cat de curand despre ce este vorba.Ceva se intampla atat timp cand este prea multa liniste dupa ...multa zarva cu livrari anuntate la inceputul acestei saptamani.

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...