Sari la conținut

Postări Recomandate

Sunt utile pragurile. Dar 500 de lei pentru manoperă mise pare mult. Puteai să le montezi singur. Găseai tutoriale cum să le montezi singur. A și scuturile găseai undeva rampă să le montezi. Dar te obligă să-le montezi la ei că pierzi garanția. Salutare.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 999
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cine a testat 4×4  N.o sa m.ai vrea altceva! Pe mine personal m.a scos din multe probleme 4×4  si Nu voi renunta Niciodata la el! Va dau un exemplu recent in Austria a fost zapada f. Mare si sa v

Am preluat masina astazi in jurul orei 15 si am facut primii 100 de km si e super,  a scos un consum de 5'9 pe ruta craiova bals slatina dus intors.....mergand bara la bara in orasul bals. Multa

UPDATE: Ieri 04.10.2018 am fost sunat ca masina este pe drum inspre dealer si aseara am primit masina. Stresul acordat atat VC-ului cat si a Dealerului a a functionat ca picatura chinezeasca. Pot spun

Posted Images

1 hour ago, Marian30 said:

Sunt utile pragurile. Dar 500 de lei pentru manoperă mise pare mult. Puteai să le montezi singur. Găseai tutoriale cum să le montezi singur. A și scuturile găseai undeva rampă să le montezi. Dar te obligă să-le montezi la ei că pierzi garanția. Salutare.

Exact, deci nu are rost sa te gandesti cati bani economiseai montand la altii. Oricum, ce nu se monteaza am cumparat eu singur, accesorii. gen tavita portbagaj care la ei e in jur de 180 lei si eu am luat exact la fel 130 de lei. Culmea, ca si tavita ti-o *monteaza* :)))) oricum, am ramas cu un scut in plus, il am de rezerva in caz ca se intampla ceva sau il vand

Link spre post
La 06.10.2018 la 22:36, Gavryel a spus:

Exact, deci nu are rost sa te gandesti cati bani economiseai montand la altii. Oricum, ce nu se monteaza am cumparat eu singur, accesorii. gen tavita portbagaj care la ei e in jur de 180 lei si eu am luat exact la fel 130 de lei. Culmea, ca si tavita ti-o *monteaza* :)))) oricum, am ramas cu un scut in plus, il am de rezerva in caz ca se intampla ceva sau il vand

Salut! Poti sa ne zici de unde ai luat tavita cu 130 de lei? Caut si eu de ceva timp si nu gasesc fix cea originala (in afara de cea de pe site-ul oficial). Cat despre scut, poti sa pui o poza? Poate asa ne dam si noi seama daca este nevoie de tot pachetul cu scuturi sau doar 2 din ele. 

Link spre post
Acum 1 oră, Cristian84 a spus:

Salutare, 

Cat a durat la voi de când ați făcut plata până la ridicarea mașinii?

la mine o saptamana

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...