Sari la conținut

Cristian84

Members
 • Număr conținut

  11
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

1 Neutral

Despre Cristian84

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Cristian84

  Duster Blue dCI

  Am citit intr-un comunicat dat de către Renault/Dacia că vor să crească productivitatea cu 10% pe modele Duster începând cu septembrie , e cererea foarte mare plus că cică automatizează și anumite sectoare din fabrica.
 2. Cristian84

  Duster Blue dCI

  Da pt că în august toată uzina Dacia a fost in concediu
 3. Cristian84

  Duster Blue dCI

  Salutare, Eu am comandat masina pe 26 august, atunci am platit avansul de 5%, mi s-a comunicat că în jur de 26 octombrie o voi primi.E vorba de modelul 1.6 Sce.Ce e drept n am mai sunat dealerul.
 4. Cristian84

  Achizitie Noul Duster 2018

  Salut, Unde ai citit că se schimba displayul?sau e o bănuială?
 5. Cristian84

  Achizitie Noul Duster 2018

  Sa înțeleg că pe mine cat mă ajunge sa inmatriculez un Duster 1.6 Sce care urmează să îmi vină în octombrie?
 6. Cristian84

  Duster 4X2 1.6 benzina 114 cai, culoare Brun Vison

  Salutare , Azi am sunat la dealer și mi-a zis că în programul de revizii intră manopera+materialele care se folosesc la revizii( ulei, filtre) dar cică și plăcuțele de frana.... În ceea ce privește garanție aceasta "curge" din momentul in care intru in posesia mașinii (la livrare).
 7. Cristian84

  Duster 4X2 1.6 benzina 114 cai, culoare Brun Vison

  Da, dobândă fixă de 6.9%.M-am uitat pe simularea de la dealer și acolo scrie scrie "contract întreținere 2900 lei".De aceea mă.gandesc că suma asta nu acoperă doar manopera, plus că a insistat dealerul pe faza asta.Oricum m-ai pus pe gânduri, luni îl sun să clarific cu el treaba asta, sper sa fie așa cum am inteles :).Voi reveni cu feedback.
 8. Cristian84

  Duster 4X2 1.6 benzina 114 cai, culoare Brun Vison

  La dealer am o dobânda de 6.9%, iar la banca cu care lucrez am 9.5% pe an.Ideea e că ratele sunt asemănătoare +- câțiva zeci de lei.In ceea ce privește reviziile, dealerul mi-a zis că timp de 5 ani cheltui cu benzina, RCA, spălat.Ideea e că la revizii mă duc cu mana in buzunar cum se zice, deci da tot ce tine de revizie e gratuit.Acum sper sa nu fi vorbit aiurea dealerul.
 9. Cristian84

  Duster 4X2 1.6 benzina 114 cai, culoare Brun Vison

  Momentan nu am semnat nici un contract la dealer, am dat doar avansul.Daca mă hotărăsc să dau cash toți banii, deci nu cu rata prin dealer prețul rămâne același.Intra-adevar garantia rămâne de 3 ani sau 100.000km, dar prin programul prezentat de dealer intră și reviziile gratuite (schimbat ulei, filtre etc) timp de 5 ani.
 10. Salutare tuturor, Mă alătur si eu comunității odată cu achiziționarea modelului Duster 2018, Prestige, 1.6 benzina, fara alte opțiuni doar cele care vin odată cu varianta Prestige, jante de 17', culoare Brun Vison. În data de 27.08.2018 am platit avansul de 5% din valoare mașinii, dealerul mi-a spus că am 700 euro reducere la Prestige ,iar la Confort îmi dădea 500 euro reducere.In fine am ales Prestige mai mult datorita aerului condiționat automat, pe Confort aveam ceva opțiuni alese, iar diferența era de aproximativ.850 euro.In ziua achitării avansului dealerul mi-a zis că la finele lunii septembrie mașină iese din fabrica , iar în jur de data de 26 octombrie se va face livrarea.Poate, totuși am noroc și o voi primi mai repede. Am citit cum că e mai buna varianta unui împrumut în bancă decât direct la dealer.Eu am fost la banca , știu și condițiile de la dealer și totuși inclin spre dealer, au un program prin care 5 ani ai reviziile gratuite ( mă rog, costurile intră în rata) plus 2 ani extragarantie.Si inca ceva, primele 3 rate sunt gratuite , deci în loc de 60 luni, plătesc efectiv 57 de luni.Voi reveni cu detalii și poze după primirea mașinii.Va salut pe toți și drumuri bune!
×