Sari la conținut

scut aluminu duster

Postări Recomandate

Am sunat la VC si am intrebat daca Dacia recomanda montatea scutului de aluminiu peste cel existent si mi s-a spus ca nu, cel din otel trebuie scos! Voi ce parere aveti? Si daca-l scot, ar trebui sa folosesc distantierele sau nu?

La vocea clientului daca suni primesti uneori un raspuns in graba, daca trimiti e-mail primesti un raspuns mai in detaliu.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 82
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dar de ce sa nu demontezi scuturile la revizie? Eu de exemplu' fac reviziile la 20.000 km, cam o data pe an, ma gandesc ca nu se intampla nimic cu acele suruburi daca in 10 ani dau scuturile de 10-12-

Vreau sa semnalez o minciuna: daca accesezi pieseautodacia.ro gasesti poza si oferta Scut motor aluminiu - Original Renault Grosime : 6mm 880,00 Lei (TVA inclus ) Referinţă: 758903088R Telefoanele

Ok - si cine poate aduce sccutul asta miraculos?   La reprezentanta Cluj - nici vorba de asa ceva.   Ady

Posted Images

Offf... si saracele fete de la VC... cate pregatire crezi ca au si ele.

Deci, experienta multor persoane care au scut de aluminiu spune in felul urmator: Poti pune scutul peste scutul metalic sau, poti pune scutul fara scutul de tabla! Totul depinde de cum doreste fiecare. Exista unii care vor sa dea jos cele cateva kg care reprezinta greutatea scutului si exista altii (ca mine de exemplu) care vor sa fie protejata toata partea motorului/cutiei (scutul de AL nu este la fel de lung ca cel de otel).

In oricare din variante, SE FOLOSESC distantierele!

Link spre post

Nu troncane nimic, povesti de speriat copiii. Trebuie strans cu atentie si verificat cu lovituri (responsabile) cu pumnul sa vedeti daca vibreaza :). Atentie la pumn, nu dati prea tare ca s-ar putea sa va doara (pumnul) ;)

Link spre post

Si eu am montat scutul de AL peste cel cu care vine masina, nu am avut zgomote, nu zornaie nu au treaba, cel putin pe moment. Scutul AL vine cu distantiere care iti dau undeva la 2 cm distanta intre scuturi.

Link spre post
Offf... si saracele fete de la VC... cate pregatire crezi ca au si ele.

Cum am spus mai sus, doamna cu care am vorbit a spus ca tre sa se intereseze pentru un raspuns cat mai precis si cand a revenit cu telefonul mi-a spus ca a vb cu dep tehnic si aia au spus ca se monteaza fara scutul de fabrica. Asa ca pregatirea ei mai putin conteaza, nu? :) Dar pentru mine este clar dupa ce l-am montat ca scutul de al este facut sa fie montat peste!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...