Sari la conținut

scut aluminu duster

Postări Recomandate

La Meridian mi-au dat pas...

Spuneau ca multi au cerut si n-au de unde-l aduce. :(

ehe, draga @Delu... nu stiu cum se face ca numai cei de la Meridian nu-l pot aduce... Totdeauna mi-a fost mila de ei si de modalitate in care-si trateaza clientii. De ce sa se agite ei pentru ceva ce vrea clientu'.

Am deja scut la motor. Il stiu si pe cel de aluminiu, dar unde am intrebat, nimeni nu-l avea. Asta pana sa intru pe , i-adevarat! :)

In materie de avut scut... toata lumea il are pe cel de tabla... eu vorbeam de unul care protejeaza bine

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 82
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dar de ce sa nu demontezi scuturile la revizie? Eu de exemplu' fac reviziile la 20.000 km, cam o data pe an, ma gandesc ca nu se intampla nimic cu acele suruburi daca in 10 ani dau scuturile de 10-12-

Vreau sa semnalez o minciuna: daca accesezi pieseautodacia.ro gasesti poza si oferta Scut motor aluminiu - Original Renault Grosime : 6mm 880,00 Lei (TVA inclus ) Referinţă: 758903088R Telefoanele

Ok - si cine poate aduce sccutul asta miraculos?   La reprezentanta Cluj - nici vorba de asa ceva.   Ady

Posted Images

ehe, draga @Delu... nu stiu cum se face ca numai cei de la Meridian nu-l pot aduce... Totdeauna mi-a fost mila de ei si de modalitate in care-si trateaza clientii. De ce sa se agite ei pentru ceva ce vrea clientu'.

In materie de avut scut... toata lumea il are pe cel de tabla... eu vorbeam de unul care protejeaza bine

E, ma limitez si eu la gropi si hartoape! :)

Link spre post

Scuze pentru off-topic, dar de ce atunci de ce cand i-am intrebat pe cei de la Meridian daca au grilaj de separatie pentru portbagaj mi-au raspuns ca modelul pentru PH1 nu se potriveste la PH2 deoarece au alt sistem de prindere? Daca insistam trebuia sa gaureasca tabla, pe raspunderea mea! Bine, toata discutia a fost acum un an, poate intre timp a aparut si modelul de grilaj pentru PH2.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...