Sari la conținut

Porcu' Exploratoru'

Postări Recomandate

Am desfacut protectia plafonierei, dar nu am reusit sa o scot de tot ca sa ajung la cabluri. Daca trag de plasticul ala care tine becul, pare ca se rupe protectia aia. Am preferat sa mai caut, decat sa fortez chestii pe acolo.

Intr-adevar, pare un zgomot al unui fir care se zbate pe cupola, cum zicea @dragosb

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 85
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Si....porcu' a venit! Prima poza in fata reprezentei. Mai multe poze o sa pun in zilele urmatoare, sa vad pe ce coclauri o duc  Super mega incantat!

Din nou s-au adaugat poze noi  https://photos.app.goo.gl/FDUD08WGtlyD7rqz1 . Insonorizarea cu STP e gata (portierel capota, podea, plafon). O impresie generala: sunetul boxelor s-a imbunata

Salutare, Desi mi-am facut contul acum 1 an, abia acum m-am hotarat sa imi iau Duster. Trebuie doar sa mai scot o foaie de la primarie si sa dau avans 5%. Varianta care va fi comandata sapta

Posted Images

@dragosb sper sa nu fie prea devreme, dar multumesc. Am reusit sa scot plafoniera cu totul, am decuplat firul si l-am lasat sa atarne, fiind putin tensionat.

Rezultatul: liniste si pace. Am mers si pe drum putin accidentat si tot liniste.

Am montat totul la loc, pentru ca nu aveam cum sa fixez problema. Cablul e super scurt si nu am cum sa il lipesc. Doar daca il prelungesc putin, cu vrea 10cm si il lipsesc de plafon asa tensionat

Editat de AdrianPop
Link spre post

Bine ca e doar atat :)

Masina romaneasca - solutii romanesti: sa pui o bucata de burete/polistiren ca sa tina firul lipit de capitonaj, astfel incat sa nu mai loveasca de tabla?
Tiganie, stiu, dar poate da rezultate. Daca imi aduc bine aminte, si langa gaura plafonierei fata e ceva burete pus din fabrica. Pe spate nu stiu, ca PH1 nu are, mi-am pus singur.

Editat de dragosb
Link spre post

Asta nu mai stiu :) De ce n-o duci la o firma care face instalatii audio/insonorizari? Ar trebui sa stie manevrele astea, nu cred ca sunt mari diferente intre modelele dacia, if any.
Macar p-aia poti sa ii f#*@ in dos daca strica ceva si sa ii pui sa repare pe banii lor.

Link spre post

Incearca sa potrivesti cumva firul ala sau sa-l infasori cu ceva, daca mai zdrangane..

Apoi, ca sa dai jos capitonajul din clipsurile ce-l sustin, nu trebuie decat sa demontezi mai intai parasolarele, manerele de sprijin de pe plafon, mastile din plastic de pe stalpi si centurile de siguranta. Asa arata un Duster cu plafonul chel http://forumduster.ro/topic/2313-duster-up-antifonare-plafon-chituire-suporti-si-maner-sofer/

Link spre post
12 hours ago, dragosb said:

Asta nu mai stiu :) De ce n-o duci la o firma care face instalatii audio/insonorizari? 

Pentru toata masina mi-au cerut 3600 ron - antifonarea (materiale + manopera) :shock:

Acum mi s-a pus pata pe carligul de cumparaturi si mai jos vreau sa va prezint maretul plan.

Vreau sa montez carligul, sub ruloul portbagajului: https://image.prntscr.com/image/LyzHGfWwRV22OTEixZKahw.png (poza de sandero de pe net)

• iau 2 carlige de cumparaturi (de VW)
  • in partea de deasupra (unde sunt sagetile) un un intaritor (tabla de aluminiu - desi s-ar putea sa zangane) sau o plata de lemn (gen placa de parchet), limita de actuala tavita
  • pun cele 2 carlige de cumparaturi acolo
  • peste intaritor, pun aceeasi tapiterie care e pe tavita respectiva

In final, ar trebui ca tavita sa aiba gropile alea mai mici doar, fara sa se observe diferente majore.

Saaaau...pun pe tavita respectiva deasupra, 2 placi perforate: https://www.dedeman.ro/iasi1/placa-perforata-plata-120x300-mm-103055/p/6004239 - de care prin carligele respective, si apoi le dau cu spray negru.

Deci? Opinii?

Editat de AdrianPop
Link spre post

Da' cate kile vrei sa agati de carligele alea? Nu merge cu cate o șaibă plată la fiecare șurub?
Nu ar trebui ca plasele de cumparaturi sa ti se sprijine pe podea, si sa le ai agatate de carlig doar ca sa nu balangane in masina?

Poate merita puse chiar si pe lateral pe capitonajul de plastic al portbagajului (pe peretele vertical stanga/dreapta) #parereamea

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...