Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 96
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Daca vrei sa nu ajungi cu motorul in batista, ce ai spus aici se aplica si fara resoftare

Eu am facut resoftarea la DOK la scurt timp dupa ce am luat masina. Am facut de atunci 80.000 km si sunt foarte multumit. DOK este profesionist (poti citi si pe  forumlogan cate resoftari a facut acol

Nu se face trecerea de la 90 cp la 110 cp doar din soft. Sunt curios cati din cei care au "resoftat" au si masurat care sunt puterea si cuplul maxim si mai ales cum au masurat. Degeaba ii bagi mo

Posted Images

• 1 month later...

Acestea sunt modelele si motorizarile Dacia Duster pe care le pot modifica:

DUSTER 1.5L 16V dCi 62kW/83HP DCM1.2

DUSTER 1.5L 16V dCi 66kW/88HP DCM3.4

DUSTER 1.5L 16V dCi 79kW/106HP SID306

DUSTER 1.5L 16V dCi 81kW/109HP SID306

DUSTER 1.6L 16V 82kW/110HP VALEO V40

DUSTER 2.0L 16V 103kW/138HP VALEO V40

Un coleg de forum care m-a vizitat la sfarsitul saptamanii pentru o crestere de putere:

post-61-0-39030800-1396159100_thumb.jpg

post-61-0-20299200-1396159106_thumb.jpg

post-61-0-71492700-1396159113_thumb.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 10 months later...

Ieri l-am tunat pe Prafuila. Ce am observat, asa, in scurt: S-a micsorat lag-ul pedalei de acceleratie, raspunde mai rapid. De la 2500 rot/min in sus se simte ca trage mai bine ca inainte. Consumul mediu (pe CB) inainte era 10.5%, pe seara scazuse la 10.2.

Il tin sub observatie si revin cu noutati.

Parerea mea e ca merge si benzinarul chipuit fara probleme.

@Dok, buna treaba !!! Prin vara/toamna intra si Loganu' nemtesc la resoftare (1.4 benzina 2005)

Link spre post

Ieri l-am tunat pe Prafuila. Ce am observat, asa, in scurt: S-a micsorat lag-ul pedalei de acceleratie, raspunde mai rapid. De la 2500 rot/min in sus se simte ca trage mai bine ca inainte. Consumul mediu (pe CB) inainte era 10.5%, pe seara scazuse la 10.2.

Il tin sub observatie si revin cu noutati.

Parerea mea e ca merge si benzinarul chipuit fara probleme.

@Dok, buna treaba !!! Prin vara/toamna intra si Loganu' nemtesc la resoftare (1.4 benzina 2005)

subscriu, la fel si la mine dupa remapare, exact acelasi comportament pe care il descrie si @denon2808; la mine procedura a fost mai simpla pt ca exista canbus pe mufa OBD; despre consum ce pot sa zic e ca daca vreau sa o simt cum trage, arde destul, nu stiu daca mai mult ca inainte, dar arde... consumul instantaneu la o plecare de pe loc mai energica imi indica pe la 14-18% (mod auto, eco off, treapta 1); la mers in treapta 6, linistit, pe la 90km/h fara bruscari, tot in auto cu eco off undeva intre 6.7 si 8

@Dok keep up the good work, pana acum ai doi benzinari fericiti :)

Link spre post

Daca voi sunteti multumiti de ce se intampla cu masinile dupa modificarea facuta in ecu, atunci si eu sunt fericit. Ma bucur sa vad ca incet-incet si posesori de Duster isi dau seama de beneficiile pe care le poate avea o resoftare, chiar si la modele pe benzina.

La denon care are un Duster PH1 cu injectie Valeo V42 a durat un pic mai mult sa ii fac modificarea pentru nu am reusit sa citesc datele din ecu direct prin portul de diagnoza. Am sa revin cu cateva poze din timpul operatiunii de citire/programare ecu in boot mode.

Motorizarile Dacia Duster si valorile aproximative care se pot obtine dupa modificarea de soft le gasiti pe site la adresa de aici. Pentru oferte de pret valabile membrilor forumduster va rog sa-mi trimiteti PM.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...