Sari la conținut

Duster 1.2 Tce 4X4


Postări Recomandate

Atentie la LED-uri, va trebuie cu canbus si in plus de asta la pozitiile pe spate, stopurile pe frane si semnalizari, puneti LED-uri de la o marca consacrata, acolo chiar nu e de joaca si nu recomand chinezariile. Pe marsarier merge, in cel mai rau caz nu iti arde, il vezi si il schimbi dar la stopurile pe frana nu m-as simti in siguranta cu chinezarii.

Felicitari pentru masina!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 78
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Saptamana trecuta am avut parte de o zapada mai serioasa in oras, placerea mea. Cu scuturi peste tot si cauciucuri bune masina a infruntat zapada "like a champ", apogeul fiind mersul (cu destinat

Ieri a venit cotiera,  am zis ca weekendul asta o montez. Dar n'am avut rabdare, asa ca am montat'o aseara, pe intuneric.   Mai intai vreau sa mentionez ca desi la comanda aparea ca fiind teore

Multani !   Ai sa razi , dar am citit informatiile de pe inainte sa comand masina. Si nu m'au scos de pe fir.   De mic mi'a placut benzina ( nu de baut, ci in motor ). Sunt obisnuit sa merg ma

Posted Images

Pct. 13. Capac grila inferioara fata HEKO PL ( pentru limitarea racirii excesive cand e frig afara )

Ai incercat sa vezi daca se se potriveste si la Dusterul 2018? Ochiometric sunt la fel, pe site la poloneji nu am gasit detalii.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Late Edit : in postare am inserat niste linkuri catre magazine online. Daca am procedat gresit, rog moderatorul sa ma atentioneze si le scot

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Multumesc @Dorelus ! Sa traiesti ! :D 

 

@MAK multani !
@becuri cu led, nu numai ca se vad mai bine, dar si timpul de raspuns ( in cazul stopurilor pe spate cand calci frana ) e mult mai rapid, mai taios. 

Eu pe DRL si stopuri frana ( laterale + al3lea) am incercat mai multe modele de becuri cu led ( majoritatea chinezarii) . Faceau treaba decenta, dar de modelele de la OSRAM sunt umit ce calitate buna au. 

Pentru becurile DRL sunt practic 2 seturi de leduri individuale per bec, care se aprind alternativ pentru DRL si pozitie. La tot ce incercasem pana acu se aprindeau toate diodele , pe DRL mai tare si pe pozitii mai putin. 

Modelul becului Osram LED W21/5W 7715CW

 

Pentru partea din spate, becurile pentru pozitie/frana au un design interesant. Ce ma intereseaza e ca ledul nu bate direct spre cei din spate, ci bate "invers". Consider ca asa e mai putin deranjant pentru cei din spate, dar in acelasi timp par a fi muuult mai puternice decat orice chinezarie am incercat.

Modelul becului Osram LEDriving Premium 1557R-02B BAY15d RED P21/5W

 

@Kidu Multumesc !

In ceea ce priveste ledurile, Duster ph2 accepta becuri fara canbus peste tot in afara de semnalizari ( care o iau razna pentru ca lucreaza prin UCH, desi se poate efectua o modificare in calculator ca sa nu mai intre in modul "eroare bec ars". dar nu ma bag pana nu termin garantia ).

 

@jad @capac grila  din cate vad eu desi forma e asemanatoare, grila la Duster 2 pare a fi mai lata si mai inalta decat cea de la PH2. Cu siguranta o sa scoata Heko model si pentru Duster 2. Daca totusi vrei sa vedem daca se potriveste de la PH2 la D2, ma pot duce jos sa masor cu ruleta ca sa ai un reper.

Eu sunt la al doilea capac, pe primul l'am crapat cand am apasat pe el sa il montez. Mai am totusi 3/4 din el, deci eventual daca vrei ti'l trimit sa vezi daca se potriveste pe Duster 2 ca sa'ti comanzi si tu unul nou. Gasim noi o solutie ;) 

 

O zi buna tuturor ! :D 

Editat de teriaksun
Late edit referitor la linkuri
  • Like 2
  • Mulțumesc! 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

De la Novline-Romania, o firma care nu mai are site'ul activ.

Ei aduceau diverse accesorii de genul asta de la rusi.

 

Nu gasesc pe vreun magazin online la noi, asa ca iti las numarul de telefon a domnului cu care am discutat cand le'am comandat pe ale mele.

E o sansa.  0743 478 985 . Nu am numele dumnealui

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc, o sa incerc sa sun. Stiam de ei, dar nu stiam cum sa iau legatura avand in vedere ca nu mai au site.

Legat de carenaje, se monteaza greu? Vin cu clipsuri si tot ce trebuie sau e nevoie de modificari pentru montaj?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu vin cu accesorii din cate imi aduc aminte.

Omul avea doua modele, unul captusit si unul simplu. Initial am mers pe cel captusit, fiind si recomandarea dumnealui legata de anul Dusterului meu.

Nu se prea potriveau, asa ca am facut retur si mi'a trimis al doilea model. Acesta s'a asezat bine, fara modificari la nivelul carenajului.
De mentionat e ca a venit bine pe majoritatea gaurilor de prindere. Subliniez majoritatea, in sensul ca tot a trebuit sa gasesc o solutie in unele zone.

Dar s'a rezolvat fara gauri in tabla masinii. Le am puse de mai bine de 1 an juma si nu dau semne de oboseala.

Avantajele sunt clare, din punctul meu de vedere s'a meritat efortul.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...