Sari la conținut

Duster Ph2 Laureate 1.6 16V 114 Cp 4X2 E6

Postări Recomandate

• Răspunsuri 112
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare tuturor!   Dupa o asteptare care parea fara sfarsit, ieri am intrat in posesia noii masini :frantics: :hyper: - Duster Ph2 1.6 16V 114 CP 4X2 E6. Asteptarea a parut foarte lunga, mai ale

Trece vara, a trecut si concediul. Si cum concediu fara plimbari nu se poate, am alergat putin masinuta prin tara - un total de 1400 km cu un consum mediu, afisat de CB, de 7.0%. Am inceput cu Mo

Gata cu primii 10.000 km. S-a intamplat azi dimineata, pe Calea Grivitei

Posted Images

Merci de info, colegi! Cred ca voi ramane totusi la a cauta temperatura, cand am nevoie de ea :)

Un alt lucru care m-a surprins placut la Duster-el este ca are (un fel de) "asistenta la plecarea din rampa". Am testat de mai multe ori (prima data am crezut ca mi se pare mie) si se pare ca este adevarat (cand urci bara la bara panta de la Academia militara, venind dinspre Eroilor, poti testa diverse lucruri)

Adica :

- asa cum este normal, cu masina pe liber, fara frana apasata, te vei da in spate;

- dar, daca apas ambreiajul si tin debraiat, deci masina este pe liber, si cuplez prima treapta de viteza (in tot acest timp cu piciorul drept tn frana apasata sa nu ma duc in spate), dupa ce masina este in treapta 1, iau piciorul de pe frana => supriza : masina nu se da in spate, ramane pe loc, si am timp sa accelerez (cu piciorul drept, normal, cu care tineam frana) si sa plec frumos, ca si cum as pleca de pe loc cand drumul e drept; si asta fara sa folosesc frana de mana;

- aceeasi poveste de mai sus cand cobor o panta, opresc masina (fiind inca in panta) si vreau sa dau cu spatele (sa urc cu spatele) - este suficient ca masina sa fie in marche-arriere, debraiata, si sta acolo pana incep sa accelerez si sa urc.

E drept ca nu am citit inca manulaul, dar nu este un lucru pe care eu sa-l aud de la Dacia ca se lauda cu el (a se vedea Ford, care spune ca are HLA si altii)

O bila alba din partea mea petru asta! :flowers:

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Da, ai HSA - Hill Start Asist pe PH2, e "feature" de la ESP ul de PH2 si nu e listat in ceea ce stie masina :D

OK. Eu l-am gasit foarte util si de accea spun ca Dacia ar trebuie sa "il promoveze" mai mult, sa se laude cu el;

Link spre post

Dacia ar putea sa se laude cu faptul ca intentioneaza sa aibe claxon pe volan si nu pe maneta din stanga...eventual za se laude ca masina are 4 roti...usi cu geamuri...garantie 6 ani la vopsea...

Link spre post

Dacia ar putea sa se laude cu faptul ca intentioneaza sa aibe claxon pe volan si nu pe maneta din stanga...eventual za se laude ca masina are 4 roti...usi cu geamuri...garantie 6 ani la vopsea...

:yes:

Ai dreptate, dar sa nu uitam ca toate marcile (toti producatorii), unele mult mai scumpe, au listele cu dotari foooarte lungi, iar cand te uiti exact cu asta incep : ca masina are roti, ca masina are geamuri, ca masina are volan etc.

Acum, dupa ce vreo 6 ani am condus numai masini cu claxon pe volan, la Duster nu mi se pare o asa de mare tragedie si neputinta de a folosi claxonul pe maneta. Eu m-am obisnuit foarte repede. Da, am vazut si eu pozele de la salnoul auto de la Paris (in desfasurare zilele astea) cu noul volan (pe care avem claxon) pentru gama Dacia. Astept sa apara in showroom-uri (nu as putea spune ca e o revelatie extraordinara).

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...