Sari la conținut

Turmalinul Meu

Postări Recomandate

Salut zerookool,

Stiu de spritmonitor.de, dar am deja Google Drive pe telefon si il folosesc, asa ca n-am avut chef sa-mi mai fac inca un cont si sa-mi mai pun inca o aplicatie. Plus ca si cheltuielile vor fi destul de rare (sper). Motorina pun cam la 2 saptamani, iar restul chestiilor sper sa nu apara mai des de cateva luni (revizii, "jucarii" etc.).

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 67
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salut!   Intr-un final, dupa (relativ) multa asteptare si umblat pe la banci, am intrat in posesia noului meu Duster O sa las pozele sa vorbeasca mai mult, dar, pe scurt, am urmatoarea configuratie

Salutare,   Tocmai m-am intors de pe drum, de data asta si cu un pic de soft off-road (poze mai jos). Am ajuns la 1250 km, asa ca week-end-ul viitor o sa ies din rodaj Din pacate n-am mai putut urc

Niste poze mai recente: in week-end-ul trecut am mers la Durau, unde a nins mai ceva ca in decembrie. Mai avem putin si-l asteptam pe Mos Craciun:)   Planul era sa mergem cu cele 2 Hil

Posted Images

@vladionut Mersi! Kilometri sigur o sa fac, deja am 2000 in mai putin de o luna :ahappy: Cu masinile dinainte am facut cam 23-24.000 km pe an - cu Turmalinul am de gand sa depasesc.

Link spre post

Da, m-am programat online pe dacia.ro la dealer-ul din Iasi si a doua zi m-au sunat si am avut noroc sa aiba ca masina de test-drive exact varianta pe care o voiam eu (1,5 dCi, editia Connectec by Orange). Doar culoarea era alta (Vert Altai).

In mare stiam cam cum e masina, condusesem PH1 acum 3 ani (vreo 5-6000 km), dar aia pe benzina de 1,6. M-a surprins placut diesel-ul inca de la test, chiar trage bine si e suficient pentru stilul meu de mers. Interiorul e un pas inainte fata de PH2 si, iarasi, e suficient de confortabil la drum lung incat sa nu mi se para ca sunt intr-o masina de acum 15-20 de ani.

Link spre post
  • 1 month later...

Culoarea e mai pretentioasa daca vrei sa o admire lumea :) Am avut prin Iasi cam o luna fara ploaie si se adunase praf cu nemiluita, care se vedea toata splendoarea lui pe Turmalin. Dupa care prima ploaie a fost mai mult o stropeala in urma careia am mers cateva zile cu niste cercuri maronii foarte estetice pe masina :D Fiecare strop de ploaie fixase foarte bine praful, iar culoarea masinii doar se intrezarea dedesubt.

Cand e masina semi-curata si mai prind cate o bucata cu balti si noroaie, imi place cum arata stropii aruncati de rotile din fata pe portiere - zici ca mergeam macar cu 100 km/h prin padure, cand eu, de fapt, mergeam normal pe drum, cat sa nu stropesc pietonii.

Eu spal masina cam la 3-4 saptamani, depinde cum se murdareste intre timp. Dar eu nu sunt neaparat cel mai bun exemplu, ca nu tin la chestiile estetice asa de mult - ma intereseaza mai tare interiorul masinii, ca stau mai mult pe scaunul soferului decat admirand masina din afara.

Link spre post
Culoarea e mai pretentioasa daca vrei sa o admire lumea :) Am avut prin Iasi cam o luna fara ploaie si se adunase praf cu nemiluita, care se vedea toata splendoarea lui pe Turmalin. Dupa care prima ploaie a fost mai mult o stropeala in urma careia am mers cateva zile cu niste cercuri maronii foarte estetice pe masina :D Fiecare strop de ploaie fixase foarte bine praful, iar culoarea masinii doar se intrezarea dedesubt.

Cand e masina semi-curata si mai prind cate o bucata cu balti si noroaie, imi place cum arata stropii aruncati de rotile din fata pe portiere - zici ca mergeam macar cu 100 km/h prin padure, cand eu, de fapt, mergeam normal pe drum, cat sa nu stropesc pietonii.

Eu spal masina cam la 3-4 saptamani, depinde cum se murdareste intre timp. Dar eu nu sunt neaparat cel mai bun exemplu, ca nu tin la chestiile estetice asa de mult - ma intereseaza mai tare interiorul masinii, ca stau mai mult pe scaunul soferului decat admirand masina din afara.

Mulțumesc frumos,

Nu am stat sa m-a gândesc foarte mult la culoare , a f dragoste la prima vedere . Acum am început sa mi pun problema știind ca Masina este folosită de tata la țara prin praf și spălătoria o vede când ajung eu la 3 luni acasă .

Sa o stăpânești sănătos

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...