Sari la conținut

Sfat Achizitie Auto Second-Hand

Postări Recomandate

Eu as lua in calcul si Toyota Yaris. Gasesti si cu cutie automata si manuala. Numai ca astea sunt ceva mai noi...(cu auomata, din cite stiu eu). E fiabila . A avut sotia mea vreo 2 sau 3 ca si masina de serviciu... in afara de schimburile de ulei si filtre, nu prea mai ai ce sa faci la ea. Eu am facut Transfagarasanul cu una cu motor de 1,3 benzina si am ramas surprins de cit de bine s-a miscat...

E o masina senzationala! Am avut si eu una 1.4 D4D (manuala ce-i drept) si e foarte fiabila.

Dar, atentie! pe principiul japonezilor, sunt fiabile, dar reviziile sunt destul de scumpe! Pe mine ma costa o revizie simpla la reprezentanta 900 de lei.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 65
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Par sa se inteleaga

off-topic: Aveti noroc cu doamnele voastre care vor masini mici, cat mai mici, usor de parcat si cu motoare mici si economice. A mea doamna conduce una mai mare decat dusterul cu motor de 2.2... Si ta

Haha - cum era aia? ... "new hardware found"   Să o folosiți sănătoși

Posted Images

Daca ar fi sa imi dau si io cu parerea, in criteriile alea as merge pe o Fabia de 1.2 sau 1.4, ori un Clio tot la fel (1.2 sau 1.4) sau, de ce nu, un Opel Corsa (1.0 sau 1.2).

Cred ca va fi cam greu sa gasesti cutie automata, si e pacat daca prinzi o masina decenta sa nu o iei pt ca nu are automata...

Dar cu putin curasj si suport moral nu cred ca ar pune probleme nici o cutie manuala... pana se obisnuieste e mai greu ;)

Succes!

Link spre post

Nu, trebuie sa fie neaparat cu automata :)

Si vreau 2000-2002 pentru ca masinile din anii aia sunt destul de ieftine, daca gasesc una cu kilometrii putini reali (istoric de service) am sanse mari sa ma folosesc de ea inca 5-6 ani linistit la ce rulaj preconizam pentru cea de-a doua masina si au taxa mica (Euro 3 sau 4).

Pana acum lista a ajuns la Nissan Micra K11, Ford Fiesta MK4 si A-Klasse 140 (versiunea obisnuita, nu L). Fabia e cam "mare" dupa standardele celei ce o va conduce. Nu stiu daca sa aduc in discutie Renaut Twingo (mie mi se pare groaznic de urata masina aia, dar nu stiu nimic de fiabilitatea ei).

Editat de DonQuijote
Link spre post

Exact dilema asta a fost si la mine in casa anul trecut. Am luat un A160 scurt, automat, ac, scaune incalzite, piele etc. E super masinuta si am dat o suma penibil de mica pe ea. Am ajuns sa merg si eu prin oras cu ea de cate ori am ocazia.

Dar atentie... Sub nici o forma nu o sa gasesti masina din anul ala cu 100k km. Poate 200k sau dati innapoi de 2-3 ori.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...