Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 97
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Ok, ok... tu te bucuri acuma dupa ce ai avut motorul schimbat. Ai trecut hop-ul sa zic asa...   Dar daca o privesti obiectiv, ca si cumparator, atunci cand esti pus in fata alegerii, nu cred ca vei

1. Sunt, probabil primul posesor de motor 1.2 tce euro 6 4x4 de pe forum . 2. Sunt foarte multumit de masina si daca maine cineva imi ofera un diesel nou la schimb, as refuza. 3. Ar fi bine sa post

Eu sunt constient ca motoarele de pe Duster sunt subdimensionate (si benzina si dieselul). Am zis asta de cand a aprarut Dusterul. Ca am avut oportunitatea sa iau unul sh la un pret mai mult decat ok

@ToranagaSama: si totusi, ce anume a dus la distrugerea acelor motoare? Si acea cauza (daca dacia o cunoaste), a fost remediata la euro6? De la cei doi colegi cu probleme nu am auzit care ar fi fost cauza, iar in afara de @stefanudrea care a montat gpl nu stiu cum ar putea fi catalogate ca fiind "datorate de utilizatori".

Oricum, cine vrea sa isi ia, si-ar face un bine sa ia cu 5 ani garantie, si sa nu monteze gpl...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu stiu daca ai cum sa remediezi problemele cauzate motorului de soferul care dupa ce a luat masina din reprezentanta (zero km) a mers cu ea la turatie maxima si ignorand recomandarea de a menaja motorul pe perioada de rodaj.

Un al doilea aspect este acela ca la motoarele care au fost schimbate nu au fost doua motoare cu aceleasi simptome sau aceeasi cauza a problemelor motorului.

Din punctul de vedere al tehnicienilor Dacia si motorul 1,2 este un motor fiabil.

Link spre post

Sunt indragostit de duster si de ideea de benzina turbo. Nu am renuntat la ideea de a achizitiona masina insa pana aflu mai multe detalii legate de aceste probleme nu ma hazardez. Poate s-au remediat aceste probleme la cele noi cu euro6 cum au si remediat problemele cu injectoarele de la diesel. Cu cat mai multe informatii cu atat mai bine pentru mine si pentru alti viitori de 1.2.

@tom multumesc pentru informatia de pe forumul englezesc.

Da-mi si mie link in PM sa pot si eu sa urmaresc discutiile de acolo

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link spre post

"Nu stiu daca ai cum sa remediezi problemele cauzate motorului de soferul care dupa ce a luat masina din reprezentanta (zero km) a mers cu ea la turatie maxima si ignorand recomandarea de a menaja motorul pe perioada de rodaj."

Asta e cel mai usor de sustinut, ca a fost suprasolicitata in perioada de rodaj, insa sincer eu cred ca e doar o modalitate de a se da vina pe utilizator.

@DonQuijote, asa ai facut, ai scos-o de pe poarta dealer-ului si i-ai dat pe rosu pana s-a stricat ?

E curios faptul ca la alte motorizari de pe duster n-am auzit de motoare distruse la 20.000km. La acest motor, se pare ca pe diferite modele de dacia/renault/nissan, sunt probleme cu consumul de ulei la masini noi, cu putini km

"Un al doilea aspect este acela ca la motoarele care au fost schimbate nu au fost doua motoare cu aceleasi simptome sau aceeasi cauza a problemelor motorului."

Si totusi, care au fost cauzele? Care sunt cauzele la restul de motoare de pe alte forumuri, de pe renault, nissan, etc? Tot cauze diferite (si secrete) la fiecare ?

"Din punctul de vedere al tehnicienilor Dacia si motorul 1,2 este un motor fiabil."

Si din punctul de vedere al tehnicienilor Dacia, care sunt mai putin fiabile?

Link spre post

Nu era vorba de DonQuijote in cele spuse de mine si nici de Stefan.

Nu stiu care sunt motoarele mai putin fiabile, nu m-a interesat acest aspect.

Ai inteles complet aiurea cele spuse de mine asa ca eu ma voi opri aici cu discutia.

Link spre post

As fi curios ce anume trebuia sa inteleg, din ceea ce ai spus...

Eu cred ca am pus niste probleme concrete si punctuale, si raspunsul la ele cred ca ar interesa pe multa lume. Cum ziceam, nu cred ca ti-e tot una sa-ti iasa masina din garantie si sa te trezesti cu o cheltuiala de 8000 de euro.

Ma rog, cum ziceai mai devreme, hai sa aruncam cu vorbe si apoi sa ne retragem, si sa dam vine pe ceilalti ca nu au inteles :)

Eu m-am bagat in discutia asta deoarece chiar ma interesa problema cu motorul acesta, insa ma retrag si eu

Editat de ambvision
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...