Sari la conținut

Inchidere / Deschidere Centralizata

Postări Recomandate

Salutare,

astazi am folosit pentru prima data cheia a doua, cea fara butoane pentru deschiderea sau inchiderea usilor si am ramas blocat, interzis, stupefiat, socat cand am observat ca nu functioneaza inchiderea / deschiderea centralizata cu aceasta cheie.

Sa ma explic:

Bagi cheia in incuietoarea usi si o invarti spre spate > se descuie usa. O invarti invers > se incuie usa. "PUNCT"

Nici gand sa se miste incuietorile celorlalte usi. Nici la prima, nici la a doua rotire.

Se intampla exact cum se intampla la toate celelalte masini pe care le-am folosit cand raman fara baterie.

Duster nu are inchidere centralizata actionata de cheia intradusa si rasucita in butuc sau are masina mea o problema?

ps.: am activata functia de blocare a usilor dupa plecarea de pe loc.

Va multumesc.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 21
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

E absolut normal, Duster Ph2 nu are inchidere centralizata actionata de cheia introdusa si rasucita in butucul de pe usa soferului.   P.S. Teoretic trebuia să ai 2 chei cu butoane.

La generația 2 , se pot bloca toate ușile fără cheie astfel, cu toate ușile închise, se deschide ușa șoferului apoi se apasă și se ține apăsat butonul de închidere, după o secvență clasică blocare - d

Posted Images

E absolut normal, Duster Ph2 nu are inchidere centralizata actionata de cheia introdusa si rasucita in butucul de pe usa soferului.

P.S. Teoretic trebuia să ai 2 chei cu butoane.

Editat de t0rquemada
Link spre post

La fel e si la mine. Si am mai observat o chestie ciudata: dupa blocarea automata a usilor, portierele din spate nu pot fi deschise din interior tragand de maner, asa cum se poate la portierele din fata.

Link spre post

Multumesc pentru confirmarea realitatii.

Cel mai mult m-a deranjat faptul ca la plecarea de langa masina trebuia sa "pierd" vreo 5 minunte pentru a inchide usile din interior si incuierea usii soferului si a haionului.

Asta este, mergem inainte. Voi avea mai multa atentie cheii principale de acum inainte

Link spre post

Mie nu mi se mai incuie ușile de la butonul de pe consola centrala. Dacă apas siguranțele cu mâna, se descuie de la acel buton, dar incuiatul nu mai vrea...

Trimis de pe al meu SM-N9005 folosind Tapatalk

L-am tinut apasat cateva secunde in speranta ca mi se activeaza inchiderea automata si de atunci nu mai vrea sa se incuie.

Editat de MikePop
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...