Sari la conținut

Duster Laureate 1.2 Tce 125 4X4 Gris Platine

Postări Recomandate

• Răspunsuri 44
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Nu are la ce sa faca printscreen, fiindca nu exista ceea ce spune el. Acuma, fiecare deduce si face cum il taie capul. Mai era cineva aici care spunea ca merge continuu pe 4x4 lock, sa se rodeze.. or

Poate masina are toti sfintii cu ea.Conteaza ca esti preot!Eu o ii zic de toti sfintii dar "neam" sa ma asculte cand vine vorba de consum.

Unii cred ca trag pe nas prafuri de la mama mare!?

Posted Images

Asa a hotarat arhaq pentru ca in modul Auto computerul nu afiseaza nicio indicatie. Este o alegere subiectiva.

Si eu zic ca trebuie folosit in majoritatea cazurilor modul 4x2. Doar cand este absolut necesar se trece in Auto. Iar Lock cand ramai...blocat.

Stiu persoane care cand conduc pe zapada trec imediat in modul Auto (respecta cu strictete indicatia din manualul de utilizare), desi in majoritatea cazurilor masina merge foarte bine in modul 4x2. La fel se intampla si in off road usor sau pe drumurile forestiere (uscate). Cei care au 4x4 activeaza imediat sistemul desi Duster-ul fara tractiune integrala se descurca impecabil. 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Consumul ti-l arata in computerul de bord

.

Si eu merg cu modul AUTO.  La prima generatie de Duster, in tablul de bord nu se indica decat starea 2WD sau 4WD LOCK, de aici ideea ca acestea sunt setari "speciale", modul Auto nefiind indicat in bord (deci e considerat modul "normal" de utilizare).

Eu folosesc modul Auto pt ca nu se stie cand e nevoie de ajutorul tractiuni spate (la o curba luata "in forta", accelerare pe o suprafata cu praf, pete de ulei, etc, etc.). Nu stiu de unde ideea ca pe Auto ar consuma mai mult. Desi se vehiculeaza ca la Duster pe modul Auto tot timpul se transmite cuplu si catre rotile spate, la Renault Kadjar in modul Auto, in mord normal se trasmite 100% cuplu catre rotile fata (la Kadjar se indica in bord sau navigatie procentul de transmismitere a cuplulu catre punti).

Link spre post
9 hours ago, CristianI said:

Salut, unde iti arata cati litri ai consumat?

IMG_20180822_000715.jpg

Litrii consumati. 

litrii.jpg

19 minutes ago, abc said:

Asa a hotarat arhaq pentru ca in modul Auto computerul nu afiseaza nicio indicatie. Este o alegere subiectiva.

Si eu zic ca trebuie folosit in majoritatea cazurilor modul 4x2. Doar cand este absolut necesar se trece in Auto. Iar Lock cand ramai...blocat.

Stiu persoane care cand conduc pe zapada trec imediat in modul Auto (respecta cu strictete indicatia din manualul de utilizare), desi in majoritatea cazurilor masina merge foarte bine in modul 4x2. La fel se intampla si in off road usor sau pe drumurile forestiere (uscate). Cei care au 4x4 activeaza imediat sistemul desi Duster-ul fara tractiune integrala se descurca impecabil. 

Este alegerea constructorului. La fel functioneaza si "Cruise control" implicit e off si nu afiseaza nimic pe bord. Pe bord se afiseaza doar informatia relevanta exemplu: Atentie esti in 2WD sau 4WD lock!!!
Revenind la 4WD (pot fi subiectiv, nu neg asta) in oras imi place mai mult cum se misca masina pe AUTO.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...