Sari la conținut

Iesire De Primavara- 2016

Postări Recomandate

Mie mi se pare frumos traseul alternativ ales, insa nu stiu sincer cate obiective de pe traseu s-ar putea bifa in 2 zile (dus+întors)...

Orice traseu ai alege, da un semn când esti in Cluj, daca avem vreme poate bem o cafea, ceva. Putem schimba nr. de tel pe PM.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 181
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Eu va urez distractie placuta! Ca sa fiti in tema, aici e iesirea spre cascada Bigar a celor de la 100tracks.   Si cateva poze cu traseul pt. "orice" SUV 4x4:  

Venim si noi.   Cu mancarea carata dupa noi ar cam fi o problema, pentru ca trebuie sa stea in portbagaj o zi intreaga.

Hello. O sa venim si noi sambata, dar nu ramanem la cazare. Sa ne vedem cu bine!     Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted Images

F.interesanta propunerea lui @fnicolau, dar daca s-ar putea pleca un pic mai devreme (cum a spus colegul @itoader) a fi mult mai bine, cu toate ca ora de vara ne avantajeaza, in sensul ca ora de plecare 12 e de fapt ora 11 dinainte de schimbare, deci ora de sosire estimata 20 ar fi 19, deci pe lumina, cat de cat. Totusi, parca pe facebook am vazut ora 10.

Oricum noi care suntem de mai departe o facem de 2 zile, cu cazare, gratar, bere, tuica in Nehoiu.

In concluzie noi ne bagam. @andorros, daca e vorba de ramas peste noapte, cred ca iese blonda din discutie :hyper: . Sau se vopseste doamna.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...