Sari la conținut

Postări Recomandate

Si noi credem... hai pe bune! Si la preturile vehiculate (preturi ce se invart in jurul pieselor de acelasi tip).

Din pacate eu, care-am stat suficient pe sub masina, nu cred ca ar avea vre-un sens sa va uitati la acele scuturi. Un scut suplimentar (mai ales la furnizor) costa o gramada de bani. Luati ca exemplu scutul suplimentar (de AL) de motor si... care are un pret considerabil.... Ala este suplimentar...!

Intrebarea mea: Intrebarea ta a fost pusa in scris sau a fost la telefon?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 49
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am aflat ieri la service ca au aparut niste scuturi noi in oferta Dacia (preturile sunt fara TVA):   protectie GMP- 8201559730 - 65,07 EUR protectie diferential - 8201559768 - 42,01 EUR protectie

Io nu prea inteleg de ce va tot uitati dupa codurile si piesele "de origine" Scut de Motor mai bun decat cel de origine la 400 ron Scut de diferential la doar 190 Ron La protectie conducte, nu cred

Ceva poze cu scutul diferential de otel pt PH2 de la Mudster - link mai sus (si probabil si de la altii), montat pe 1.6 16v E5 (K4M).   Latimea lui e de cca 20 cm, grosimea tablei de cca 2 mm, bride

Posted Images

• 2 months later...

As avea o intrebare, daca cumva stiti. Aceste 2 scuturi sunt de fapt acelasi produs ?

http://www.mudstershop.com/ro/scut-din-otel-pentru-motor-cutie-viteze-si-bara

https://www.auto-hak.ro/scut-motor-metalic/dacia/duster/scut-motor-metalic-dacia-duster-fabricatie-2010.html

Nici unul nu precizeaza producatorul, pe http://autohak.com.pl nu gasesc scuturi.

La al doilea link zice ca e vopsit in camp electrostatic, la primul nu precizeaza

Daca au aceeasi grosime si forma, parca as prefera unul vopsit incat sa nu rugineasca foarte repede...

Link spre post

S-ar putea sa fie aceeasi treaba.

Eu cred ca ambele sunt vopsite la fel. Faza ii ca daca se zgârie pana sub vopsea, o sa înceapă rugina, mai ales de la sarea folosita pe drumuri iarna. Dar e si usor de vopsit dupa o vreme, chiar si cu o vopsea si mai rezistenta daca e nevoie.

Oricum e ceva otel calit, va face doar rugina de suprafata. Deci e 99% problema de estetica :)

Editat de Killer82
Link spre post

Am montat astazi scutul diferential, din pacate n-am apucat sa-i fac o poza. Practic e o bucata de tabla cam de 30x10 care acopera doar diferentialul spate.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...