Sari la conținut

Productie 1.5Dci 4X4 Suspendata Pana La Sfarsitul Lunii Ianuarie 2016?

Postări Recomandate

Eu eram ferm convins ca cei care pleacă într-o țară straina o fac pt a duce o viață mai bună, fără a trebui sa stai sa pui deoparte cum ar fi facut în România. Eu cel puțin asa am procedat.

Sent from my Vodafone Smart ultra 6 using Tapatalk

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 42
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Si eu care credeam ca doar in Romania se practica GPL-ul, aparent exista saraci si prin Italia..

Hai sa mai asteptam sa treacă timp si KM, iar colegi ca @stefanudrea vor putea da un feedback realist.   Si 1.9 TDI consuma ceva ulei by design si era destul de iubit, mai ales in RO...

Numai noi romanii gandim asa.   Trimis de pe al meu Philips I908 folosind Tapatalk    

Eu vorbesc chiar de localnici nu de cei care traisc inalte tari.......Cunosc francezi si nemti care alimenteaza de ani buni GPL. Nu prea as crede ca romanul a inventat alimentarea cu GPL sau ca el ar fi primul care face asta.

Ah, si apropo. Motorizarea pe GPL este la vanzare si in restul Europei. Statii GPL cred ca sunt destule......

http://www.autogasta...llen-karte.html

Editat de bmcpst
Link spre post

Saracii italieni !Anul trecut au cumparat ceva mai putin de 40.000 de autovehicule Dacia din care aproape 19.000 Dustere.

Nimeni nu se astepta la asemenea succes al marcii Dacia ....nunumai in Italia ci si in Franta in Spania in Germania si sa nu omitem Rusia unde anul trecut in toamna Dusterul a fost declarat masina lunii Octombrie la vanzari daca nu ma insel.

Cate masini nu sunt in Romania care au GPL, nu pentru ca proprietarii nu ar avea bani de benzina, ci doar pentru moftul de iesi cu un Porsche Cayene care la plecarea de la semafor haleste alocatia copiilor pe o luna de zile.

Si mai stiu un vecin care are X5 si alimenteaza cu canistra motorina de la tiristi, dar rade de mine ca am dat 16.900 euro pe o Dacie.

Link spre post

Se poate muta discutia la "Cafenea" / "Diverse" pt ca e interesanta...

Personal mi se pare ca daca ai Duster deja esti genul care "pune de-o parte" intelegand prin asta ca nu arunci cu banii.

GPL in Germania e mai IEFTIN ca in Romania.

Cei mai mari producători de instalatii GPL sunt italieni.

Doar in USA cred ca nu are succes GPL, cum nu are nici Diesel-ul dealtfel (pt masini personale).

Cel mai ecologic oras din lume este Bogota. Pentru ca oamenii de acolo stiu sa trăiască cu putin si recicleaza in procente uriase, in timp ce in Europa de vest se arunca procente imense de mâncare la gunoi. Acolo masinile merg in proportie foarte mare cu bio-etanol. Inclusiv Dacia / Renault.

Noa... De la aia am avea toti europenii niste lecții serioase de invatat...

Editat de Killer82
Link spre post

Din partea lui @luci

Si eu care credeam ca doar in Romania se practica GPL-ul, aparent exista saraci si prin Italia..

Asta nu prea are de-a face cu "bogatia"

Foarte multi italieni pe care-i cunosc au masinile pe GPL sau metan, chiar daca au in cont destui bani.

E o chestie logica. Au cumparat masina pe GPL pt ca au cheltuieli mici cu combustibilul iar pentru drumurile in oras nu au nevoie de altceva. In plus in curând o sa vedeti ca in anumite orase aglomerate din Europa o sa interzica accesul autoturismelor diesel

Si eu initial am vrut sa-mi iau duster GPL, dar m-am razgandit pt ca existau ceva probleme cu implantul GPL si diferenta intre GPL si diesel nu era mare

@luci, foloseste te rog butonul de Quote, nu cel de report, cand vrei sa raspunzi cuiva la post. Multumesc :)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...