Sari la conținut

Concediu Grecia - Corfu

Postări Recomandate

nu e asa.erau mai multe masini de genul asta , de la jimny pana la amarok. Doar ca dusterul nu e cunoscut pe insula... mai degraba am vazut multe deihatsu sau cum se cheama... in halikunas poti sa faci off road pe nisip...e o zona unde vin multi cu jeepuri inchiriate sa se dea pe nisip... don't worry man nu sunt ghertzoi de mamaia sa calc turistii pe plaja...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 31
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Daca mergi pe la sârbi, singura porțiune cu probleme este o bucată de aproximativ 80km, unde se lucrează la autostradă și traficul este redirecționat pe drumuri obișnuite (nu sunt cozi sau semafoare,

.... sau poate se uitau doar ciudat ca nu mai intra nimeni cu masina acolo ?

Acum am ajuns acasa din Corfu. Am fost pe la PF1-Serbia-Macedonia-Grecia la fel si la retur. Drumul este bun, de la PF1 (Drobeta), primii 50-60 km de drum sunt mai valuriti, dar in rest ok. In Mace

in halikunas poti sa faci off road pe nisip...e o zona unde vin multi cu jeepuri inchiriate sa se dea pe nisip... don't worry man nu sunt ghertzoi de mamaia sa calc turistii pe plaja...

S-au taximetrist de Medgidia :angel: ...

Link spre post

Dar ala e drum prin munte, am auzit ca e destul de nasol. Plus ca google zice ca facem 1h in plus pe acolo, la aceeasi distanta.

Eu pe acolo am trecut acum 3 ani...a fost OK...si apoi nu te alearga nimeni...drumul e usor nasol(nu ca-n palma pe la Zlatograd...)dar pe partea greceasca este OK...cam ingust pana la Medusa...dupa care se intra pe drum principal...Cine vrea autostrada cand are Duster? La Makaza se poate sta cam mult in vama si atunci ora de care faci vorbire se anuleaza...

Link spre post

Eu pe acolo am trecut acum 3 ani...a fost OK...si apoi nu te alearga nimeni...drumul e usor nasol(nu ca-n palma pe la Zlatograd...)dar pe partea greceasca este OK...cam ingust pana la Medusa...dupa care se intra pe drum principal...Cine vrea autostrada cand are Duster? La Makaza se poate sta cam mult in vama si atunci ora de care faci vorbire se anuleaza...

Exact de partea cu drumul ingust ma fersc, plus ca mai sunt si copiloti carora nu le plac serpentinele. :)

La Makaza, depinde de noroc. Anul trecut la dus era coada de cativa km pe sensul de intoarcere, dar pe sensul de dus n-am stat mult. La intoarcere am prins din nou lejer, era din nou coada pe celalalt sens (am vrut sa o iau pe Zlatograd dar am ratat iesirea de pe autostrada si am zis sa-i dau inainte spre Makaza). :)

Link spre post

Acum am ajuns acasa din Corfu.

Am fost pe la PF1-Serbia-Macedonia-Grecia la fel si la retur.

Drumul este bun, de la PF1 (Drobeta), primii 50-60 km de drum sunt mai valuriti, dar in rest ok.

In Macedonia motorina la 3.80 lei/l, iti venea sa iei la bidon :)

Grija mare in Macedonia, in zona unde nu este autostrada, in munti, stau "baietii" la linie continua.

In rest totul ok.

Daca mai doriti alte detalii va mai pot da.

P.S. Mai nou se poate plati cu cardul taxa de autostrada la macedonieni.

Editat de cbogdy
Link spre post

Exact de partea cu drumul ingust ma fersc, plus ca mai sunt si copiloti carora nu le plac serpentinele. :)

La Makaza, depinde de noroc. Anul trecut la dus era coada de cativa km pe sensul de intoarcere, dar pe sensul de dus n-am stat mult. La intoarcere am prins din nou lejer, era din nou coada pe celalalt sens (am vrut sa o iau pe Zlatograd dar am ratat iesirea de pe autostrada si am zis sa-i dau inainte spre Makaza). :)

Mai nu-i mult pe drum ingust(si ma refer la ingust cat e asfalt turnat ca drumu-i mai larg - squarul este mai mare si poti cobora pe acostament in caz de intalneala cu una mai mica la garda)...eu asa am lasat politia greaca sa treaca sa nu bubuie pragurile ...Si de ce sa mergi la noroc cand poti mere la sigur...Apoi de fiecare cum crede ca-i mai bine...Sunt fr multi Ro in Thassos anul asta...cica-i ca la Mamaia...spus de mai multi colegi care au fost in perioade diferite....de curand...

Link spre post

Pai daca meri in Corfu ce sa cauti prin Makaza?Ocolesti...poate doar daca vrei sa vezi mai mult din Grecia daca tot te duci...dar din titlu topic se intelege doar ca vrei in Corfu...

Nu am fost inca pe acest traseu, intr-adevar e mai lunga cu aprox 120 km, dar avem mai multa autostrada. Mai bine mai mult prin Grecia si pe autostrada, cel putin la asta ne-am gandit....

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...