Sari la conținut

Leu Cu Leu Pentru Dusterul Meu: Leasing Sau Credit?

Postări Recomandate

Ia in calcul, la un credit auto, ca RCA-ul va fi mai scump (proprietarul masinii este persoana juridica). De asemenea, te pot obliga (in sensul in care iti prezinta polita gata incheiata pe care trebuie sa o platesti tu) sa faci RCA la un anumit asigurator. Dupa cum au mai zis si altii, la credit auto CASCO poate fi obligatoriu, si de asemenea va fi mai scump decat pe persoana fizica. Numai astea doua ar putea sa conduca la o valoare totala mai mare a creditului.

In cazul meu (masina 14.970€, am luat credit 43.500 RON, restul am achitat din fonduri proprii), intre credit auto si credit de nevoi personale diferenta era de 15 lei pe luna (rate pe 5 ani). Tinand cont ca in cazul creditului de nevoi personale eu sunt proprietarul masinii (si de celelalte neajunsuri enumerate mai sus) am optat pentru credit de nevoi personale.

Pentru avans si lansare in fabricatie, daca tin eu bine minte, e nevoie doar de 5% din valoarea masinii. Tichetul Rabla nu se socoteste la avans daca dai avansul minim. Acei 5% trebuie platiti cash (ii depui in contul Dacia deschis la BRD).

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 22
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Zile cu activitate crescuta

Top participanti la discutie

Postari populare

La leasing, RCA si CASCO sunt mai scumpe ca masina e proprietatea firmei si e persoana juridica - intereseaza-te de costul lor sa nu ai surprize.

Din cate stiu daca iei o masina in lesing nu poti accesa programul rabla deoarece acest program se adreseaza în principiu persoanelor fizice (in anummite conditii si celor juridice dar firma de leasin

Posted Images

La leasing nu esti proprietar, la credit esti proprietar.

Daca se face credit oferta de Casco vine insotita de o extra optiune care iti garanteaza recuperarea valorii de noi pe perioada creditului.

Link spre post

La CAR este o idee buna ca te fereste de tot felul de comisioane ale bancilor dar, trebuiesa fi cotizat o perioada buna de timp. Poti lua numai de 3 ori (parca) suma pe care o ai in cont sau mai mult cu 1 sau 2 giranti.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...