-
Navigare recentă 0 membri
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
-
-
Susține forumul
Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton
și vei susține forumul.
Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro
De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere. -
Inregistrare/Autentificare
Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.
-
ForumDuster.ro pe Facebook
-
Topicuri
-
Postări
-
De ccdumitrescu · Postat
Vand: - adaptor android AAWirless, pentru Dacia ,se conectează f bine ,își face regulat update -200 lei -tavita portbagaj originala -150 lei -presuri interior tip tavita -100 lei Motivul vânzării-am renunțat la duster . -
Salutare. A avut cineva de a face cu aceste carenaje? https://www.dacianmag.ro/duster-ii-2018-2024-carenaje-roti-spate.html?qty=1 Ma intereseaza in special daca se poate monta pe duster II 4x4, si daca se aduna noroi si in ce masura intre carenaj si caroserie? Multumesc.
-
Bună ziua! La Dacia Duster 3 eco-g 2025 a început să se audă o bătaie care vine de sub bord, mijloc-dreapta, acesta este ca un zdrăngănit uneori mai pronunțat alteori abea se aude, pare a veni din compartimentul motor dar nu am reușit să identific. Adaug că doar la relanti se aude, cum accelerez dispare. Ați întâmpinat problema aceasta? Mulțumesc
-
Am avut inainte de Duster 2, Rav 4 an 2005. Toyota nu se ridica la nici un capitol la nivelul Dusterului, dar Rav 4 gen 2, nu prea are caracteristici de offroad.
-
Am rezolvat de săptămâna trecuta cu avariile masinii!Totul a ieșit f bine!Acum sa vedem cum se comporta vopseaua in timp.Sper sa nu fie probleme.La partea din fața a fost nevoie sa fie înlocuit si farul.Acum cel vechi e matuit cel nou e clean.Am avut pe perioada cat masina era in service o alta masina la schimb.O buburuza de Citroen C3.Inghesuita mașinuța.Buna de colo colo in oras.Motor de 1.2 daca nu ma înșel.Ma străduiesc sa fac schimbul de ulei la cutie.Facusem o programare dar masina a fost in service din cauza accidentului.A durat mult aducerea pieselor..Momentan cam atat!
-
-

Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.