Sari la conținut

Zgomot Si Trepidatii In Cabina

Postări Recomandate

Salut colegii. Astazi am fost din nou la un servicice recomandat de un prieten. Acolo mecanicul a pus gusterul la un aparat a scos tot din instalatia ac dupa care a introdus 500 g lichid refrigerant si 150 g ulei si surpriza acelasi comportament adica la interval de 2-3 minute compresorul pleaca si se opreste.Am inteles de la unii colegi de ca asa ar fi normal insa eu nu cred pana cand nu primesc un ms de la un coleg care are el ph2 1,5 dci 4x4 care sa ma lamureasca daca si la el face la fel sau poate un mecanic priceput care lucreaza cu ac. Astazi mecanicul spunea ca e posibil sa am la radiatorul ac infundate celulele de la gandaci si gunoaie si ca ar trebui schimbat deoarece nu reuseste cu esterul sa vada temperatura care se ridica cam tare in instalatia ac adica pe una din conductele de langa radiatorul de racire a motorului nu puteai sa pui mana ca frigea rau de tot, insa mecanicul a spus ca pot sa merg asa ca nu se intampla nimic pana oi chimba radiatorul de ac. \in cabina instalatia ac face treaba adica raceste bine. Astept lamuriri de la colegi.

Salutare, pe mine nenea de la AC m-a trimis la spalatorie sa il rog pe ala cand spala masina sa imi spele si radiatorul dar ATENTIE sa nu dea de prea aproape ca ii strica lamelele alea si porma chiar ca trebuie sa il schimbi

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 88
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

De unde au apărut cantițătile de mai sus? Dialogys dă exact ce e în tabel   P.S. La Duster Ph2 compresorul "merge" intermitent de unde și fâșâiala specifică.

@@ghituc, daca nu primesti raspunsul pe care-l doresti este, poate pentru ca nimeni nu stie raspunsul sau, poate ca unii care stiu raspunsul nu studiaza topicul deschis de tine care are ca titlu ceea

Service-ul particular, daca este autorizat RAR, trebuie sa dea garantie pe ce schimba el si atat. Daca nu este autorizat Dacia, orice schimba el isi va pierde garantia Dacia (si daca de exemplu schimb

Posted Images

Salutare, pe mine nenea de la AC m-a trimis la spalatorie sa il rog pe ala cand spala masina sa imi spele si radiatorul dar ATENTIE sa nu dea de prea aproape ca ii strica lamelele alea si porma chiar ca trebuie sa il schimbi

NU MERGETI LA SPALATORIE SA VA DEA DIRECT CU VAP-ul PE CONDENSATOR (radiatorul de AC)!!!

Daca faceti asta o sa se distruga toti fachrii de la radiator si-atunci chiar ca se lasa cu nasoleli.

Link spre post

Salut colegii. Masina nu mai e in garantie deoarece a avut la fostul proprietar un impact pe fata nu prea serios dar omul a reparato la un service particular si a peirdut garantia. Eu m-am bucurat cand am luato ca era model nou, an bun si km reali adica 38.000 hm. Acum insa cand i-am descoperit unele probleme ma dau de ceasul mortii si nu am stare pana nu le rezolv.

Link spre post

Salut. Atunci probabil ai gasit si raspunsul la problema ta. Impactul acela despre care fostul proprietar spune ca a fost "usor" posibil sa fi afectat mai mult decat a crezut/stiut el. Si reparatia facuta in service particular, poate nu de foarte buna calitate, sa fi adaugat la problemele existente.

Link spre post

Cum se constata pierderea garantiei? Cine constata asta? Unde scrie ca reparatiile tb efectuate in service dacia?serviceul particular este autorizat de rar? Serviceul particular este obligat sa dea garantie.

Link spre post

Service-ul particular, daca este autorizat RAR, trebuie sa dea garantie pe ce schimba el si atat. Daca nu este autorizat Dacia, orice schimba el isi va pierde garantia Dacia (si daca de exemplu schimba un radiator climatizare, poate sa iasa din garantie toata instalatia de climatizare; daca schimba radiatorul central, tot sistemul de racire cu apa poate iesi din garantie). Si e destul de logic, nu poate garanta Dacia pentru greselile altora.

Sunt convins ca undeva in manualul de utilizare si/sau carnetul de garantie este mentionat faptul ca orice interventie asupra masinii in perioada de garantie trebuie efectuata intr-un service autorizat/partener Dacia.

Link spre post

Chiar scrie carnetul de garantie (îl citește cineva?!) , în plus service-ul trebuie să fie autorizat Dacia, altfel nu poate completa carnetul de garanție/dosarul electronic al mașinii care îl înlocuiește pe cel de hârtie încă de la apariția Logan II (decembrie 2012) - o parte din istoric e vizibilă via cont mydacia

Editat de t0rquemada
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...