Sari la conținut

Duster 4X4 1.2 Tce

Postări Recomandate

• Răspunsuri 80
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare la toata lumea! Dupa 4 luni de asteptare azi am devenit Dusterist, 4x4 1,2 TCe, Laureate, Bleu Cosmos, Pack look, Medianav, senzori parcare. Prima impresie dupa 35 km (pana acasa) este supe

Azi am platit diferenta pana la suma totala pentru 4x4 1,2 Tce, Laureate, Bleu cosmos, Pack look, Medianav, senzori parcare. Probabil inca o luna de asteptare.

Nu e ok comparatia diesel 2.0 130 CP (cuplu 330Nm) cu benzina 1.2 (fie el si turbo).   Inainte de Duster am avut si eu Mondeo (exact specificatiile masinii tale) si tin sa-ti spun ca dupa ce treci d

Posted Images

Dar la 120 - 150 km/h, este deranjant zgomotul din habitaclu? Eu am mers cu 1.6mpi si 1.5dci ( ambele 4x4 - PH1 ) si m-i s-au parut cam neizolate fonic.

Nu am mers cu mai mult de 110 km/h pt a nu forta motorul inca nou. Scrie in carte ca pana in 1000 de km sa nu se depaseasca 2500 de rotatii pe minut. La viteza asta nu se simte absolut nici un zgomot. Am mers si cu duster 1 si intradevar e mai zgomotoasa. E evident izolata mai bine fonic versiunea 2.

@edyy poti sa-mi spui si mie la cati km ai prima revizie si intervalul urmatoarelor revizii?

Iar distributia la cati km trebui s-o schimbi?

Prima revizie e la 20.000 km sau un an si asa sunt si urmatoarele, in 20 in 20000 sau la an. Distributia e pe lant si nu se schimba niciodata, iar garantia oferita de Dacia pt masina cu motorul asta si euro 6 e de de 4 ani.

Editat de edyy
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

@eddy :Are start stop, toate 1.2 tce cu euro 6 au asa ceva si recuperarea energiei de franare.

Ești sigur? Pentru partea bolduită trebuie să mai ai ceva pe cutie, ceva care lipsește la Dacia.

Faza cu recuperarea energiei de franare e integrata in sistemul Start-Stop.

"Pentru prima dată pe un model Dacia, propulsorul turbo pe benzină respectă normele de poluare Euro 6 și dispune de sistem Start&Stop, care oprește automat motorul în timpul staționării. Acest sistem include și funcția de recuperare a energiei de frânare, aducând avantaje clare în ceea ce privește consumul de combustibil.

http://e-automobile.ro/categorie-motor/18-benzina/58-115-tce.html

Editat de edyy
Link spre post

Poți avea Start&Stop și fără recuperarea energiei de franare. Recuperarea energiei de franare nu se face via alternator căci dacă mașina e în rulare dar ambreiajul e apăsat sau mașina e scoasă din viteză alternatorul nu are ce recupera. Pe cutie via diferential* ai un al 2 lea generator* care în anumite condiții* "recuperează" energie pe perioadele de frânare.

*simplist spus, nu intru în detalii tehnice

Acest a 2lea generator lipsește la Dacia. Cine spune că mă înșel e rugat să facă o poză a cutiei de viteze de pe un TCe 1,2 4x4 euro 6

Link spre post
  • 1 month later...

Azi am platit diferenta pana la suma totala pentru 4x4 1,2 Tce, Laureate,

Bleu cosmos, Pack look, Medianav, senzori parcare.

Probabil inca o luna de asteptare.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...