Sari la conținut

Un Duster Sibian

Postări Recomandate

Sunt doar niste dopuri de cauciuc puse provizoriu, am in vedere ca pe viitor sa acopar gaurile si sa revopsesc hayonul si atuncea va arata mai bine.

Pareri si idei despre airride are careva??????

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 163
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Niste poze facute la graba..................

2 - Piese pentru look interior si exterior  

Buna, probe si reglaje, refacut unele izolari pe unde iesea ceva, inaltimea maxima este de 83,5cm, coborata 67cm de la podea la buza aripilor deasupra rotilor, poate cineva sa-mi dea masurile stock, a

Posted Images

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Salut, literele alea de pe capacul de plastic de la busonul de deschidere porbagaj sunt autocolante? Sau cum le-ai dat jos? Grila fata cum a fost vopsita, vad ca pica vopseaua?

Referitor la gaurile de la emblema, am un Logan caruia i-am dat jos emblemele, primul porbagaj a avut gaurile sudate si n-am avut nici o problema, dupa ce l-am schimbat au fost doar kituite (cei care le-au astupat atunci au zis ca poate rugini de la sudura), nu cred este o solutie buna, cade kit-ul ala in timp si drept urmare am ajuns sa pun autocolante pe deasupra sa nu se vada gaurile -> s-a anulat ideea de "clean"..

Link spre post

Buna, literele le-am curatat cu diluant nitro si pe urma am vopsit cu negru mat bagheta aia pe care erau literele.

S-a rezolvat si problema de la grila fata, a fost de la apa si pietre de pe carosabil.

Contactul capota este de pe laguna 2 si este legat pe circuitul contactilor de usi.

La masina intre timp nu s-a mai facut mare lucru, saptamana viitoare schimb ledurile la interior si inca studiez problema cu airride-ul, bani sunt dar inca nu sunt convins de partea practica si fiabilitatea acestora......

Link spre post
  • 1 month later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...