Sari la conținut

Un Duster Sibian

Postări Recomandate

Din cate stiu, pe baza VIN-ului se poate lua de la Dacia istoricul de service, chiar daca e adusa de afara, asta poate ajuta la identificarea km reali.

@Delu: eu initial am vrut sa iau duster sh, si am dat de un tip care tot asa, cauta duster sh si avea pe cineva care il ajuta cu istoricul de service dupa VIN. A zis ca din 16 masini dci 4x4 pe care le-a verificat, la 15 erau dati km inapoi...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 163
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Niste poze facute la graba..................

2 - Piese pentru look interior si exterior  

Buna, probe si reglaje, refacut unele izolari pe unde iesea ceva, inaltimea maxima este de 83,5cm, coborata 67cm de la podea la buza aripilor deasupra rotilor, poate cineva sa-mi dea masurile stock, a

Posted Images

Dupa VIN se poate spune in functie de reviziile facute in Service. Cu CLIP-ul pot citi km reali (caci exista posibilitatea efectuarii reviziilor si in "spatele blocului").

Oricum, masina arata bine si @vip75... meriti toate felicitarile! Apropos... daca user-ul e 75... de ce la numar ai 76? ;)

Link spre post

Buna, da 75 e userul deschis aicea de mai mult timp, 75 mai e si acuma pe un mcv, fostul 75 de care vorbeste colegul e in bucuresti cu numar B-10-DJT, daca il cunoasteti din trafic in bucuresti.

Boxe am ales o combinatie de pioneer(40w) cu mac audio(50w), amplificator crunch(250w), difuzor subwoofer mac(300), vreau sa-l montez pe podea portbagaj, player pioneer cu adaptor comanda volan.

Mai am o tableta samsung care vreau sa o integrez in bord daca reusesc in asa fel sa o pot demonta usor......

Masina e adusa din Germania, sincer nu vreau sa aflu daca sunt km reali sau dati inapoi, sa nu i-mi fac inima rea, masina arata bine, i-mi place cum merge, am vrut sa ies cu ea pe linga sibiu pe dealuri si forestier dar nu prea am cu cine si singur nu ma incanta ideea.

Link spre post

In caz ca totusi o sa iesi singur, ia cu tine o lopata ( de aia de infanterie e perfecta), o pereche de lanturi ( sau doua sa ai pt toate rotile) si cel mai important retine unde ai vazut ultimul tractor care parea functional :) . E bine sa ai vreme, adica sa pleci pe la 11-12 ziua cel tarziu, oricum acuma ziua e mare.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...