Sari la conținut

Un Duster Sibian

Postări Recomandate

• Răspunsuri 163
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Niste poze facute la graba..................

2 - Piese pentru look interior si exterior  

Buna, probe si reglaje, refacut unele izolari pe unde iesea ceva, inaltimea maxima este de 83,5cm, coborata 67cm de la podea la buza aripilor deasupra rotilor, poate cineva sa-mi dea masurile stock, a

Posted Images

Eu am schimbat doar playerul si am pierdut putin din bas. Urmeaza sa schimb si boxele, sa pun un amplificator de 4X50 W si sa insonorizez usile. Și ar merge si un subwoofer micut de 150 W sub scaun cum si-a pus un coleg. :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna, multumesc de urari, prefer sa nu dau pretul am avut parte de discutii offtopic de la carcotasi cu vechile masini, masina parerea mea merita bani dati, putea fi si mai ieftina si mai scumpa.

Intre timp am facut mici modificari, zilele acestea am comandat difuzoare, player, subwoofer si amplificator.

Am vrut sa pun medianav dar am renuntat din cauza softului si limitarilor care le are, am optat pentru un player pioneer fara cd pentru a putea pe viitor sa incerc sa incadrez o tableta in rama centrala in fata lui, playerul va fi legat si la satelitul de la volan.

Modificarile facute pana acuma: contact capota motor cheder motor, plafoniera spate, clean provizoriu spate, leduri picioare, calandru negru.

Urmeaza si altele in functie de finante si de utilitate.

post-2960-0-52048600-1433776590_thumb.jpgpost-2960-0-73146500-1433777044_thumb.jpgpost-2960-0-59052300-1433777388_thumb.jpgpost-2960-0-92008500-1433777656_thumb.jpgpost-2960-0-30678200-1433778133_thumb.jpgpost-2960-0-93122300-1433778369_thumb.jpg

Link spre post

Si ce masinute frumoase ai avut :).

Felicitari pentru achizitie, sa te poate pe cat mai multe drumuri si cat mai multe modificari utile :).

Sper sa ne vedem pe la IND-uri.

Link spre post

Este frumoasa, frate! Stai linistit, km sunt convins ca sunt reali, la cum arata in poze. Nu cred ca s-a ajuns inca sa se dea km back la Dacia...sper!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...