Sari la conținut

Un Duster Sibian

Postări Recomandate

• Răspunsuri 163
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Niste poze facute la graba..................

2 - Piese pentru look interior si exterior  

Buna, probe si reglaje, refacut unele izolari pe unde iesea ceva, inaltimea maxima este de 83,5cm, coborata 67cm de la podea la buza aripilor deasupra rotilor, poate cineva sa-mi dea masurile stock, a

Posted Images

Salut! Imi poti face niste poze mai clare la felul in care este prins grilajul din spate?Ms.

La ce anume te referi?

Pretul pe piesa e destul de greu sa-l spun eu am luat la pachet, o protectie de aia la stergatoare e undeva la 4000 ruble, un transport e in jur la 4000 ruble, taxe si vama in functie de valoare, mai am de luat de la rusi protectii usi si aripi, mai au ornamente pentru stopuri, tot ce va intereseaza gasiti pe www.karttuning.ru, problema e la trasport si la vama, cu cat sunt mai multe piese iesi mai bine la transport dar mai rau la vama, trebuie un echilibru, daca va intereseaza ceva si ne adunam mai multi, ma pot ocupa de ele, plata se face in avans prin western union si durata este de 30 zile de la plata pana in momentul ridicarii coletului.

Eu vreau sa mai fac o comanda prin martie sau aprilie......

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

E vorba de grilajul din interiorul masinii.Vreau sa vad cum e prins.

Te rog arata-mi poza ca nu stiu la ce grilaj te referi, nu este nici un grilaj sau cel putin eu nu il numesc asa si de aia nu ne intelegem.

Deranj nu e, doar bani si rabdare trebuie....

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...