Sari la conținut

Intalnirea Nationala A Dusteristilor, Editia Ix.

Postări Recomandate

• Răspunsuri 367
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Si o poza de la trialul de azi cu @toranaga ''zburatorul'' ...

Dragi colegi si prieteni.   Datorita unor chestiuni intamplate in ultima vreme (motiv pentru care nici nu am anuntat mai devreme acest eveniment) s-au intamplat ceva modificari in desfasurarea Intal

hai cu inscrierile... pentru mine 4 ani frumosi, cateva amintiri cu noi https://goo.gl/photos/W52m6VyazZ9zKigV6

Posted Images

Nu lipsesc suruburi (doar bucatele mici din plasticul barii) si nici nu sunt deformate capetele, totul e la locul lui, doar ca sunt usoare indoituri si zgarieturi pe ici pe colo, cat sa justifice investitia viitoare intr-un scut de aluminiu :) Cel putin bara arata simetric - iata si partea soferului!

post-2732-0-97438900-1442214353_thumb.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Si la mine e oarecum la fel dar numai pe partea pasagerului unde s-a gaurit bara, o sa pun pozele mai tarziu. Dar jos palaria in fata Dusterului, in afara de plasticul perforat ceea ce e de inteles (nu aveam scut) nu am observat absolut nimic schimbat la directie, nu tu trepidatii, nu tu batai, nu tu tras intr-o parte.... Si eu m-am prins de cap cand am vazut inregistrarea de pe terasa, unde se vede foarte bine cum aterizeaza masina pe coltul botului.... Sper sa reusesc sa ma folosesc de vremea buna si sa demontez bara fata sa vad ce e dedesubt, dar sper sa nu fie nimic altceva... Dupa bara deja m-am uita, gasesti la tot pasul de la 200 lei in sus (second), asa cu nu-i mare lucru...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...