Sari la conținut

Brun-Ulică Al Meu, Cu Motorașul Mic Și Sprinten

Postări Recomandate

Pentru fumători (si mai ales pt cei ce merg alături de fumători) sunt o "binecuvântare" - se poate fuma cu geamul usor deschis si pe la 120 fără sa fie "curent" in masina si se aeriseste instant. Un alt use-case fain e ca nu se abureste (sau se dezabureste rapid) masina pe ploaie daca deschizi puțin geamurile, insa nu-ti ploua in masina.

Problema zgarieturilor apare cand se aduna praf intre paravant si geam, din cate am observat... Daca ai grija si tii masina curata cred ca se reduce fenomenul, insa nu cred ca e rea ideea cu hârtia de slefuit... Am observat de asemenea ca mi-era mai greu sa curat geamul la benzinarii cu racletele alea de la ei.

Si ultima chestie... La vreo 2 luni (de vara calda) dupa montaj mi s-au "lăsat". Le-am dat jos si am înlocuit banda aia dubla subtire si transparenta cu una heavy-duty de la 3m. Nu am avut probleme 4 ani.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 107
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Deși sunt membru al acestei comunități de aproape un an și mândru posesor al unui Duster Laureate 1.2 TCe 4x2 de mai bine de 9 luni, încă nu am reușit să îmi prezint tovarășul cum se cuvine până azi,

Așteptăm la rând la vulcanizare   Trimis de pe al meu Huawei P8 Lite folosind Tapatalk.    

Ieri dupa masa mi-am recuperat masina din service. Cu motor nou. Toarce frumos, foarte frumos.   Cadou de reintalnire, a primit leduri la stopurile frana si stopul central de pe haion  

Posted Images

Da, am luat in calcul faptul ca pot zgaria geamurile. Dar m-am gandit ca daca se va intampla, va fi oricum in zona ce intra in cheder cand geamul e inchis :) Si dupa ce am vazut cat de bine e in masina ca nu se mai face curentul ala (nu fumez, dar imi place sa merg cu geamul deschis usor, mai ales la temperaturile care sunt acum afara) am considerat ca merita neajunsul asta.

Nu cred ca or sa se lase, banda adeziva de pe ele intradevar era de forma, dar mai sunt fixate in 2-3 piese otelite in forma de U.

pentru ca pana acum ai mers fara paravanuri o perioada mai lunga ca mine, te-as ruga sa-mi spui daca la viteza mare este mai galagioasa. Eu cel putin asta am observat ca vantul vajaie mai tare

Eu mai am si AT-urile de pe masina, la viteza mai mare probabil se vor certa care sa faca mai mult zgomot :) dar am sa incerc sa vad daca simt vreo deosebire in zgomotul exterior.

Editat de DonQuijote
Link spre post
  • 3 weeks later...

@DonQuijote, deci nu vreau sa fiu nashpa, si e posibil la Duster sa nu fie problema asta asa de pronuntata, numa' am vrut sa iti arat geamul de Megane 2 dupa 2 ani de folosit paravanturi (de la heko.pl deci nu chiar ieftineli)... intr-adevar atata cat aveam paravanturile montate nu prea se observa, e mai evident duap ce le-am dat jos :P

post-4304-0-52194200-1462374565_thumb.png

Deci grija la faza cu zgariatul - sa ai in permanenta curate geamurile :) eu intr-adevar cred ca aveam si "nisip" cateodata pe ele la Megane, dar dupa cum spune si numele masinii... asta mica de respira greu e predispusa la praf :P

Link spre post

pentru ca pana acum ai mers fara paravanuri o perioada mai lunga ca mine, te-as ruga sa-mi spui daca la viteza mare este mai galagioasa. Eu cel putin asta am observat ca vantul vajaie mai tare

Imi permit sa intervin, eu le am de vrun an, de acu' o vara, mers fara ele vro doi ani. E, dabea acu' am inceput sa le remarc, cam de pe la 130 in sus, si asta daca nu am muzica prin masina si bate si vantul afara tare din lateral. Pe de alta parte nici chederele nu mai sunt ce erau, se cam vede pe ele ca s-au mai lesinat si sigur sigur se aude si de la ele.

Link spre post

O sa am grija sa nu se frece, desi ma astept sa ramana urme, dar e un risc asumat. Nu am mers inca mai mult de 110-120km/h, si acolo nu sunt zgomotoase. Si chiar imi place cu ele, mai ales pe vremea din perioada asta.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...