Sari la conținut

Brun-Ulică Al Meu, Cu Motorașul Mic Și Sprinten

Postări Recomandate

• Răspunsuri 107
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Deși sunt membru al acestei comunități de aproape un an și mândru posesor al unui Duster Laureate 1.2 TCe 4x2 de mai bine de 9 luni, încă nu am reușit să îmi prezint tovarășul cum se cuvine până azi,

Așteptăm la rând la vulcanizare   Trimis de pe al meu Huawei P8 Lite folosind Tapatalk.    

Ieri dupa masa mi-am recuperat masina din service. Cu motor nou. Toarce frumos, foarte frumos.   Cadou de reintalnire, a primit leduri la stopurile frana si stopul central de pe haion  

Posted Images

Ok, deci luni am fost iar cu ea în service, pentru problema consumului de ulei. Desi problema a fost reclamată încă de prin martie, până lunea trecută în afară de "consum ulei sub monitorizare" și "nu există soluție tehnică, se dezvoltă una" nu am auzit până acum. Dar acum mi-au rescris soft-ul, primit special pentru mine de la uzină.

Încă e devreme să mă pronunț dacă consumă sau nu (mă aștept să consume în continuare, dar nu am decât 100km de atunci), dar ce e ciudat e că nu mai aud turbina! Dacă înainte sesizam foarte clar șuieratul ei de cum pișcam mai tare pedala, acum nu mai aud nimic. Nici nu am avut ocazia să ies la un drum de exterior, să mă pronunț dacă se simte vreo diferență la puterea motorului, dar e ciudat faptul că nu se mai aude. De asemenea, am senzația că motorul este un pic mai zgomotos ca mai înainte. Pot oare testa cumva dacă chiar mai e motorul în paramentrii declarați de fabrică (curbele de putere și cuplu)?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Din cate mai stiam eu pe vremuri, doar la Bucuresti la @Dok poti masura real puterea motorului, in rest, sustineau altii pe diverse forumuri ca cei care pretind ca pot, nu au aparatura necesara. Dar asta era prin 2005, poate s-a mai schimbat ceva, insa in Tm nu cred...

Link spre post

Ok, deci luni am fost iar cu ea în service, pentru problema consumului de ulei. Desi problema a fost reclamată încă de prin martie, până lunea trecută în afară de "consum ulei sub monitorizare" și "nu există soluție tehnică, se dezvoltă una" nu am auzit până acum. Dar acum mi-au rescris soft-ul, primit special pentru mine de la uzină.

Încă e devreme să mă pronunț dacă consumă sau nu (mă aștept să consume în continuare, dar nu am decât 100km de atunci), dar ce e ciudat e că nu mai aud turbina! Dacă înainte sesizam foarte clar șuieratul ei de cum pișcam mai tare pedala, acum nu mai aud nimic. Nici nu am avut ocazia să ies la un drum de exterior, să mă pronunț dacă se simte vreo diferență la puterea motorului, dar e ciudat faptul că nu se mai aude. De asemenea, am senzația că motorul este un pic mai zgomotos ca mai înainte. Pot oare testa cumva dacă chiar mai e motorul în paramentrii declarați de fabrică (curbele de putere și cuplu)?

incearca cu un OBD 2 sa vezi daca mai este ceeasi masina. Eu unul am cateva nelamuriri la a mea. OBD zice una, pe CB imi arata alta.. Am sa mai testez cateva zile OBD pentru convingerea mea.

Link spre post
  • 3 weeks later...

La tine s-au potrivit gaurile de la covorasul de la sofer sau si la tine distanta dintre gauri e mai mare fata de acele chestii de prindere?

Ma refer la covorasul cum[arat de la bestauto.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...