Sari la conținut

Brun-Ulică Al Meu, Cu Motorașul Mic Și Sprinten

Postări Recomandate

Conform celor observate la service, motorul nu a avut de suferit. Dupa ce i-au pus la loc ulei cat trebuie, a disparut intradevar zgomotul usor de frecare, a ramas doar acea vibratie la 1500 rpm (cei de la service spun ca pare a fi din tubulatura de aer sau din tobe, urmeaza sa mai caute sursa). Iar cei de la uzina au anulat constatarea, se leaga de o mentiune din manualul de utilizare, unde se precizeaza ca in perioada de rodaj un consum de 0.5l ulei la 1000 km este in parametrii normali. Hmm.

Acum trebuie sa monitorizez nivelul uleiului pe viitor, daca continua sa manance in acelasi ritm vedem ce e de facut.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 107
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Deși sunt membru al acestei comunități de aproape un an și mândru posesor al unui Duster Laureate 1.2 TCe 4x2 de mai bine de 9 luni, încă nu am reușit să îmi prezint tovarășul cum se cuvine până azi,

Așteptăm la rând la vulcanizare   Trimis de pe al meu Huawei P8 Lite folosind Tapatalk.    

Ieri dupa masa mi-am recuperat masina din service. Cu motor nou. Toarce frumos, foarte frumos.   Cadou de reintalnire, a primit leduri la stopurile frana si stopul central de pe haion  

Posted Images

Si pe mine m-ar tenta sa iau 1.2 l dar sincer am retineri vis-a-vis de fiabilitate. In plus nu este un motor foarte vandut in Romania si prefer totusi solutiile verificate, mai ales cand vorbim de motorizare. (mi se pare important si pentru service!) Oricum astept sa apara Euro VI si probabil achizitia o sa o fac in februarie - martie anul viitor. Mai e timp pana atunci si cu siguranta vor apare noutati. Acum ma orientez catre Laureate 4X2 cu motor 1.6 l sau 1.2 l sau 1.5 l de 90 cp, desi nu-mi plac masinile pe motorina deoarece sunt zgomotoase si costa mult intretinerea. Eu fac aproximativ 5000 Km pe an asa ca nu este foarte important consumul. Totusi 1.6 l consuma un pic cam mult dar e un motor mai vechi, verificat. Diesel-ul de 110 cp nu ma intereseaza pentru ca nu vreau performante dinamice, in plus eu conduc subturat si mai mult prin oras (acum am Logan 1.4) si daca o sa fie dci 90 (motor mai putin puternic) o sa fiu silit sa apas mai mult acceleratia (desi nu e obligatoriu).

Editat de abc
Link spre post

...... in plus eu conduc subturat si mai mult prin oras (acum am Logan 1.4) ......

Parerea mea, ca daca vrei sa mergi in continuare subturat, nu lua masina cu turbo, adica din start pica dieselul (oricare) si 1.2Tce ul, mai ramane cel de 1.6 benzina, care te va "tolera" precum cel de 1.4 de pe logan.

Link spre post
  • 4 months later...

Deci ... încă nu am rezolvat-o cu consumul de ulei. Încă consumă, și o face chiar bine. Luni am o nouă programare în service, și se lasă cu scandal dacă nici de data asta nu se pun să schimbe ceva (și după cum văd eu treaba acum, acel ceva nu o să fie nici mic, nici ieftin și nici ușor de schimbat).

În altă ordine de idei, pentru că s-a comportat ok la IND IX, Brunulică a primit o serie de leduri:

- plafoniere cu 3 becuri, toate led:

gW00WcX.jpg

cSln5Ec.jpg

- torpedou

LmPH81O.jpg

- DLR

wJ55HkY.jpg

9828vCq.jpg

- număr

n4I2x0I.jpg

V1hyYQy.jpg

- stop ceață și marșalier

DTjqn6I.jpg

ieby0mw.jpg

C3reyvr.jpg

Toate led-urile sunt de la @FANECLK, ocazie cu care îi mai mulțumesc încă o dată pentru ele.

Și tot pentru că a fost cuminte, Brunulică are și un set nou de covorașe de cauciuc și o tăviță portbagaj din cauciuc, toate produse în Polonia:

1Uo2YtR.jpg

UPFlN9X.jpg

dnJhBU9.jpg

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...