Sari la conținut

Tractorasul Duster

Postări Recomandate

• Răspunsuri 546
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

No, buna ziua sa aveti ! Ieri dupa masa am ridicat masina. Deocamdata masina are la activ doar 110 km din care cca 100 sunt ai mei. In acesti km parcursi vreau sa va spun ca, desi am avut oarece emot

Taraaaammm.. ! Sper sa va placa ce a iesit, prieteni. Si daca aici, pentru a putea incarca, trebuie sa reduc mult de fiecare data dimensiunea pozelor, celor interesati sa le vada/descarce la dimensi

A fost ultima zi permisa traficului liber pe Transfagarasan. Natura in flacari. Soare, cald si peisaje de vis..O poza aici doar asa de pohta Restul le gasiti accesand linkul oferit   https://www.f

Posted Images

Ok. Eu deja le-am montat (ma refer la componentele lor cum au venit) si maine cred ca le voi inaugura caci chiar am de adus ceva pe ele ;) Deocamdata am verificat daca mecanismele de strangere si incuiere functioneaza. Montajul componentelor e simplu. Si m-am bucurat cand am remarcat ca acele chingi de strangere au o armatura metalica flexibila incorporata in ele (e vizibila prin niste perforatii in plasticele chingilor). Iar finisajul zonelor de contact cu barele masinii e cumva cauciucat si chiar si in manualul primit cu ele se precizeaza ca e un material prietenos cu barele masinii si ca e conceput sa nu alunece la strangrea chingilor pe barele masinii. Nu gasisem aceste detalii descriptive nicaieri si chiar eram curios ce finisaje are si, pentru ca nu am vazut fizic inca aceste bare nicaieri, ma ingrijoram la ideea ca fiind doar din ceva plastic probabil vor crapa de la variatiile meteo.

http://www.carfrance.ro/bare-de-pavilion-transversale-8201407085.html

P.S.Le-am primit a doua zi de la comanda facuta. Nu cred sa am surprize cu ele. Am inteles ca sunt, de fapt, Thule. Seamana mult (barele in sine) cu cele avute de mine pe Opelul meu vechi si despre barele alea (care acum le folosesc cu Golful) stiu ce au putut ele la viata lor ;)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am remarcat ca cele vizibile in poza nu sunt cele reale. Insa cele primite de mine sunt cele de origine, au codul si sigla Renault pe cutie (si si pe ele) si sunt din otel negre (dar au un finisaj oarecumva profilat in zona de contact cu incarcatura si finisajul acela e de culoare neagra peste otel) asa cum le-am gasit descrise sumar si prin unele materiale Dacia. Da, la Altex (si in inca in un loc dar nu mai retin numele...parca la emag) am vazut si eu postate dar la 430 lei parca.

Editat de taz
Link spre post

Multumesc pentru fisier, e faina camera, foarte sharp si foarte wide, imi place ca se vad aripile masinii, astfel incat sa fii acoperit si la curbe prin intersectii.

Ma bate si pe mine gandul la una din asta, tre sa vad cat e transportul la link-ul pe care l-ai dat.

Link spre post

Dacă ai rabdare se poate comanda si de pe aliexpress direct de la producator. Eu asa am luat-o, dar risti sa plătești tva la vamă.

L.E. Mai exact, http://www.aliexpress.com/item/Ambarella-A7-Car-DVR-Video-Recorder-G90-Full-hd-1080P-2-7-LCD-HDR-G-Sensor/1823604610.html (varianta mai scumpa)

Editat de DonQuijote
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...