Sari la conținut

Tractorasul Duster

Postări Recomandate

• Răspunsuri 546
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

No, buna ziua sa aveti ! Ieri dupa masa am ridicat masina. Deocamdata masina are la activ doar 110 km din care cca 100 sunt ai mei. In acesti km parcursi vreau sa va spun ca, desi am avut oarece emot

Taraaaammm.. ! Sper sa va placa ce a iesit, prieteni. Si daca aici, pentru a putea incarca, trebuie sa reduc mult de fiecare data dimensiunea pozelor, celor interesati sa le vada/descarce la dimensi

A fost ultima zi permisa traficului liber pe Transfagarasan. Natura in flacari. Soare, cald si peisaje de vis..O poza aici doar asa de pohta Restul le gasiti accesand linkul oferit   https://www.f

Posted Images

Uite si un clip filmat cu camera mea de 160 de ron. 720p, ea poate si 1080, dar nu encodeaza nimic, si cam 26 de min de film 720p umplu cardul de 8GB.

P.S. - L.E. Nu faceti precum cretinoidul din filmulet indiferent daca aveti dreptate sau nu, pentru ca ma grabeam la birou, si nu aveam timp nici de MMA in strada, nici de completat amiabile. Dar urmatorul care face gestul asta, zboara in primul stalp din aripa mea.

Ca sa intelegeti speta, omul avea mare semn cu STOP pe care l-a ignorat complet, la fel ca restul din coloana, care s-au luat unii dupa altii ca oile. Eu veneam pe prioritate, intersectia aia trebuia s-o am goala. In plus, dupa ce m-am bagat cumva cu forta in fata lui, aratandu-i semnul STOP, a dat sa intre in mine apoi a facut gestul. Dupa 2 curbe a rationalizat situatia si a decis ca mai bine depaseste pe contrasens coloana aia de 10 masini si le taie fata pe cedeaza, decat sa ramana blocat cu mine.

Editat de huskyuk
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Asta e si camera (fosta) a mea inainte sa mi-o fure, http://www.dx.com/p/...87#.VmrOqq6qpBc

Imaginea e prelucrata de 3 ori ( compresie sa nu tin asa fisiere mari) + ce a mai facut youtube.

Mai jos sunt info despre filmulet raportate cu VLC:

post-3261-0-29347700-1449843431_thumb.png

Si filmuletul, intr-o zi intunecata de ianuarie, la pranz:

Link spre post

Multumesc Donquijote pentru clip si multumesc tuturor pentru pareri si sugestii. Le voi avea in vedere. Fara ca sa vreau sa curm abrupt aceasta discutie despre camere video de masina vreau sa va spun ca am cumparat bare transversale pentru masina si ca am gasit in Romania la un pret foarte fain avand in vedere preturile specificate atat de dealer (cele mai mari) cat si de diversi vanzatori online care le vand, in cel mai bun caz, cam cu 430-450 lei. Eu le-am gasit la 351 lei (TVA inclus) si sunt noi noute, au codul de origine si sunt made in Sweden. Fac aceste precizari intrucat poate mai sunt si alti interesati de asa ceva la astfel de pret si, ca sa nu fac reclame aici, eu pot oferi celor interesati un link de unde le-am luat. Nu am niciun interes in chestia asta si v-o spun cu mana pe corazon. Doar ca ma bucur ca am gasit astea la asa pret caci ma omoara dealerii astia cu preturile lor maximale practicate asa zambitor de zici ca cine stie ce favoare iti fac. Daca am voie sa spun macar numele de unde am cumparat sa imi spuneti caci, repet, nu vreau sa fac reclama aiurea nimanui. Vreau doar sa imi ajut alti colegi daca cauta si ei asa ceva si la preturi mai de bun simt. Separat de asta, avand in vedere ca si pretul la cutia ce se pune deasupra e la jumate decat mi-a cerut dealerul..e posibil sa iau in calcul si asa ceva. Dar asta pe ianuarie..pentru ca desi tot incerc sa produc cupiuri de 500 euro atunci cand ma duc la buda..nu reusesc nicium :D Si atunci le mai dramuiesc si eu..cu randul ;)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...